Krisi Tajgen proslavila veliki trenutak: 365 dana nisam popila ni kap alkohola! (VIDEO)

19.07.2022

17:02

3

Manekenka se sa ovim porokom dugo borila

Krisi Tajgen proslavila veliki trenutak: 365 dana nisam popila ni kap alkohola! (VIDEO)
Copyright Krisi Tajgen Profimedia

Krisi Tajgen, poznata američka manekenka i supruga Džona Ledženda, dugo se borila sa zavisnošću od alkohola. No, danas je proslavila godinu dana otkad nije popila ni kap. Ovaj poseban trenutak u njenom životu obeležili su porodičnim odlaskom na kratki izlet.

Krisi je uvek bez srama govorila o svom problemu, a sada ističe da se oseća mnogo srećnije i ispunjenije otkad ne pije. 

Povodom godišnjice, objavila je video sa suprugom Džonom, te decom Lunom i Majlsom. Oni su porodično obilazili kulturne znamenitosti. 

U opisu videa, Tajgenova je imala ispovest o danima kada se opijala, te sa pratiocima podelila da se "oseća jako dobro" otkako je trezna. 

- Ni kap alkohola u 365 dana. Nekada mi nedostaje osećaj otkačenosti i bezbrižnosti, ali da budem iskrena, pred kraj, ionako mi nije više pružao onaj zabavni osećaj - napisala je ona, pa nastavila:

- U svakom slučaju, osećam se jako dobro, iako nekada budem frustrirana kada se osvrnem na dane kojih se, zbog alkohola, ne sećam. 

Ona je podelila neke trenutke koji su joj ostali "u magli".

- Pila sam u jednom kafiću i zaspala dok je kuvar, u mojoj kući, učio moje prijatelje kako da spremaju hranu. Volela bih da sam tada bila budna. Volela bih da se secam bilo koje dodele nagrada. Postoje fotografije velikih trenutaka u mom životu gde mi oči izgledaju kao da su nestale - kaže i nastavlja:

- Iako, iskreno, još uvek ne znam hoću li ikada više popiti piće, znam da više nikada ne želim biti takva. Ružne snove ću pokušati da rešim na terapiji, bez alkohola.

Njena objava dobila je preko 300 hiljada lajkova, a mnogi prijatelji su joj čestitali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike