Za male pare možete kupiti pozivnicu za venčanje Veljka Ražnatovića: "U odličnom je stanju i nije korišćena" (FOTO)

19.07.2022

13:06

1

Hit oglas kruži već na društvenim mrežama

Za male pare možete kupiti pozivnicu za venčanje Veljka Ražnatovića: "U odličnom je stanju i nije korišćena" (FOTO)
Veljko i Bogdana Ražnatović - Copyright ATAImages

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana zavetovali su se na večnu ljubav u novembru 2019. godine, a mesecima pre i posle se pričalo o njihovoj svadbi. Bilo je na stotine zvanica, a sada je pozivnica za venčanje završila na jednom sajtu za prodaju stvari!

ATAImages/ Antonio Ahel
Veljko Ražnatović i Bogdana Ražnatović

Prodavac je istakao da je pozivnica "u odličnom stanju" i "nekorišćena", te se čak potrudio i oko opisa. Ipak, svi komentarišu cenu koju je stavio - čitavih 88 dinara!

- Naime, pozivnice koje su dobili svatovi izgledaju veoma glamurozno i sve je u zlatnim detaljima. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste poseban motiv koji nosi veliku poruku, a u pitanju je Drvo života, koje se inače nalazi i na ogradi kuće, za koju se šuška da je Ražnatović dobio u miraz - piše prodavac u opisu proizvoda i nastavlja:

- Upravo je ovo “magično” drvo oduvek važilo za prvu asocijaciju na savršenu i neraskidivu uniju zemlje i neba i vezanosti pojedinca za porodicu. Sinonim je za snagu, moć, mudrost, čast, vitalnost, stabilnost. U njemu vidimo direktnu vezu sa onim nasleđenim sa korenima i porodicom - to predstavlja koren, dok stablo nosi poruku da dobijamo dozvolu da sami potražimo svoje mesto pod suncem.

S obzirom na to da oglas još postoji, videćemo koliko će vremena trebati da se proda, a možda se i kupac oglasi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike