Bogdana i Veljko Ražnatović uživaju u luksuzu, a šta je sa kućom bake Jevrosime? Usledila totalna transformacija! (FOTO)

07.05.2022

21:11

2

Nekada je bila zelene boje, a terase su krasile drvene ograde

Bogdana i Veljko Ražnatović uživaju u luksuzu, a šta je sa kućom bake Jevrosime? Usledila totalna transformacija! (FOTO)
Copyright Bogdana Ražnatović, Veljko Ražnatović, ATAImages/ M. M.

Gotovo otkako su stupili u brak, Bogdana i Veljko Ražnatović žive u Titelu. Njena porodica Rodić, inače, tamo poseduje dve kuće, tačnije u mestu Titelski breg, koje su udaljene jedna od druge svega nekoliko metara.

Pored mladog bračnog para, koji ovde boravi s Bogdaninim roditeljima, Danijelom i Bogdanom, te njenom sestrom Natašom, živi baka Jevrosima. U sklopu njene kuće se nalazi i ogromna farma po kojoj su Rodići i poznati, piše „Telegraf". Ona je, inače, najstarija članica porodice i prema rečima komšija za pomenute medije, njen dom je izgrađen pre nekoliko decenija.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Protekle godine, međutim, u potpunosti je renoviran.

Kuća je, podsećanja radi, bila upadljivo zelene boje, što više nije slučaj, a ni ograda na terasama više nije drvena, već betonska, što svakako više paše uz bele zidove.

Kuća u kojoj žive mladi Ražnatovići i te kako je luksuzna čak i spolja. Opasana je visokim zidinama i neobičnom kapijom. Bokser je u raskošnom dvorištu napravio i prostrani bazen, ali i mali letnjikovac iza kuće, kako bi porodica mogla na miru da uživa u lepom vremenu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike