Veljko i Bogdana se drže za ruku, Marija Šerifović pravi skečeve sa Popovićem: Žurka još nije ni počela, a već je veselo! (FOTO/VIDEO)

25.05.2022

18:55

0

Svi su gledali u Cecinu snajku

Veljko i Bogdana se drže za ruku, Marija Šerifović pravi skečeve sa Popovićem: Žurka još nije ni počela, a već je veselo! (FOTO/VIDEO)
Veljko i Bogdana Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anastasija Ražnatović večeras je u jednom luksuznom prestoničkom restoranu okupila najbliže članove porodice i prijatelje kako bi proslavila svoj 24. rođendan, a glavni gost je njen dečko Nemanja Gudelj, koji je došao iz Sevilje sa porodicom.

Veljko Ražnatović stigao je zajedno sa suprugom Bogdanom, ali su pored medija projurili.

Cecin sin držao je Bogdanu za ruku, a svi pogledi bili su uprti u nju zbog izazovnog izgleda. Ona je ponela kratku sjajnu haljinu sa rupama, te je istakla sve atribute.

Marija šerifović donela je ogroman buketa ruža, a nije moglo da ne prođe da se našali i sa Sašom Popoviće, koji je stigao porodično na slavlje.

Podsetimo, Anastasija je je vrlo brzo nakon što je započela vezu sa fudbalerom, organizovala i upoznavanje porodica, pa je tako Ceca ugostila Nemanjinu majku, brata i sestru. Uoči rođendana, u ponoć, osvanula je i porodična fotografija porodica Ražnatović - Gudelj.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike