„Slavice, to samo tebi može da se desi"! Ćukterašova pokazala povređeno oko: Bolovi nesnosni! (FOTO)

08.08.2021

17:24 >> 17:04

0

Pevačica objašnjava kako joj se iznenada otvorila i rana, koja je sada već, srećom, zarasla

„Slavice, to samo tebi može da se desi"! Ćukterašova pokazala povređeno oko: Bolovi nesnosni! (FOTO)
Copyright Slavica Ćukteraš Foto: 24sedam, Katarina Mihajlović

Slavica Ćukteraš već nekoliko dana leži u bolnici, posle povrede oka koju je zadobila kod kuće. Oglasivši se na društvenoj mreži Instagram, podelila je s fanovima, kao i prijateljima koji je prate, kako teče oporavak i da joj nimalo nije lako.

– Na pola sata kapi, iznenada se otvorila rana koja je zarasla. Slavice, to samo tebi može da se desi. A danas bolovi nesnosni – poručila je pevačica, pokazavši povredu koja ju je, čini se, prikovala za krevet.

Slavica Ćukteraš Instagram screenshot

Sudeći po sledećim kratkim snimcima, zavoj joj više nije potreban, ali oko tek jedva otvara.

Nedavno, objasnila je u okviru storija na pomenutoj društvenoj mreži šta se tačno dogodilo i koliko ju je to, povrh svega, ostavilo u šoku.

– U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova… Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao. Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo. Strčala sam do kuhinje da uzmem nešto hladno iz zamrzivača, međutim i posle sat vremena držanja hladne obloge, nije mi bilo bolje. Cvilela sam po kući. Nisam mogla da otvorim oko. Imala sam veliki otok i krvarenje. To je trebalo da se povuče u prvih 24 časa, međutim, nije, tek sada je sve okej. Tako da, vodite računa kada otvarate pokvareni sok! – ispričala je Slavica.

Slavica Ćukteraš Instagram screenshot

Slavica Ćukteraš Instagram screenshot

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike