Arkanov sin u spotu Cece Ražnatović! Evo šta ga je odalo i gde sada živi ovaj zgodni mladić (FOTO)

18.07.2022

18:59

0

Pevačica je za jedan od svojih najvećih hitova angažovala Arkanovog naslednika iz prvog braka

Arkanov sin u spotu Cece Ražnatović! Evo šta ga je odalo i gde sada živi ovaj zgodni mladić (FOTO)
ceca_raznatovic - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pevačica Ceca Ražnatović je na estradi više od tri decenije, a za potrebe svojih spotova je angažovala brojne manekene, mišićave i makrantne momke, a jedan od njih je i sin njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

U pitanju je Nikola Ražnatović, Arkanov sin iz prvog braka, a brat blizanac, Vojina Ražnatovića koji je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, i koji je otvoreno pričao o odnosu sa Cecom, te isticao u više navrata da nema pozitivno mišljenje o njoj, zbog podele imovine.

Na Instagramu je Vojin objavio jednu fotografiju sa bratom blizancem, te nije bilo teško zaključiti da je baš on bio deo Cecinog spota za pesmu Nevaljala, a odale su ga krupne plave oči.

 

Nikola već godinama živi u Los Anđelesu, gde se se kao preselio sa majkom, bratom i sestrama Milenom i Mašom. Poslednji put viđen je na Arkanovom pomenu 2015. godine. Studije je završio u Americi.

Inače, Vojin i njegov brat blizanac su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Vojin se posle završenog fakulteta zaposlio u firmi lanca hotela i kazina čiji je vlasnik deda čuvene bogatašice Paris Hilton.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike