Ceca Ražnatović neće da piše knjigu ni snima film o sebi: Još sam mlada! Priznala šta je morala da žrtvuje

04.07.2022

20:22

0

Pevačica se osvrnula na brojne teme, između ostalog i to kako brine o svom izgledu

Ceca Ražnatović neće da piše knjigu ni snima film o sebi: Još sam mlada! Priznala šta je morala da žrtvuje
zvezde_granda_11042022_0106 - Copyright ATAImages/ A.A.

Svetlana Ceca Ražnatović je preko tri decenije na estradi, prošla je kroz mnogo toga, a često se pisalo i pričalo o tome da bi trebalo da snimi film ili napiše knjigu o svom životu. Međutim, od toga za sada nema ništa.

Kako je istakla, smatra da je još mlada za takve poduhvate.

- Što bi se snimao film o meni? Ja sam toliko mlada, život je preda mnom. Nisam razmišljala o tome. Dobila sam čak i od Amerikanaca ponudu za knjigu o mom životu, ali za sada ne vidim sebe u tome - rekla je pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages
Ceca Ražnatović

Ona se osvrnula i na svoje detinjstvo, te priznala da je morala mnogo toga da žrtvuje zbog karijere.

- Ja sam iz pelena počela da pevam. Celo detinjstvo i mladost sam žrtvovala. Imala sam cilj i ne možete sve dobiti u životu, ne može žurka, druženje i karijera. Morala sam da biram i nečeg da se odreknem. Nije ni zabavno ići svaki dan na žurke. Drugo, morate da zadržite tu mističnost, kao javna ličnost, jer ste publici tako zanimljiviji - rekla je ona za domaće medije na jednom događaju. 

Svojih 49 godina ponosno nosi 

- I ovako sam često bez šminke i sviđa mi se što sam takva. Ne stidim se svog lica i tela, kada me profesionalni fotografi slikaju, ne izdužuju mi noge u fotošopu, ne prave mi lice kao da imam 18 godina jer imam 49. Kačim na Instagram slike koje ja slikam telefonom - kaže ona i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Mene publika gleda svake subote uživo i znaju kako izgledam, nemam komplekse. Kako se osećam tako i emitujem. Negujem se, vodim računa o fizičkom izgledu jer je meni stalo do onoga što vidim u ogledalu. Sve žene koje su u svetu poznate vode računa o izgledu, pa Džej Lo ima 53 i izgleda fenomenalno - istakla je Ražnatovićka i priznala da joj najviše prija kada ima vremena da se izležava kod kuće:

- Celog života putujem, mnogo sam po hotelima i avionima i za mene je raj da, kada dođem kući, obučem pidžamu i uživam. San je bitan i, naravno, što manje stresa! Svi smo pod stresom, počevši od tinejdžera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike