Zorica se rasplakala pred koncert, dirnuta gestom: Pojavila se kao svetska diva - u šljokicama od glave do pete!

28.06.2022

19:21

0

Autor: Marija Mitić

Najavila je repertoar od 70 pesama

Zorica se rasplakala pred koncert, dirnuta gestom: Pojavila se kao svetska diva - u šljokicama od glave do pete!
Zorica Brunclik - Copyright ATAImages/ A.A.

Zorica Brunclik održače večeras solistički koncert na Tašmajdanu. Mnogobrojne poznate ličnosti poput Mire Škorić, Šemse Suljaković, Miroslava Ilića i mnogih drugih došli su da podrže svoju koleginicu i prijateljicu.

Pred sam početak koncerta, Brunclikova se obratila prisutnim medijima, u šljokicama od glave do pete, u kompletu od krljušti, najavljujući spektakl:

- Toliko smo odlagali koncert, i pomislila sam da je i ovo šarena laža, ali evo dešava se. Spremali smo se kao za Ušće. Sviraćemo 70 pesama, trudili smo se da obuhvatimo većinu. Biće mnogo gostiju, jer smo shvatili da je ovo momenat i mesto za to. Jer je ovo jubilej koji to zaslužuje - istakla je Zorica.

Pred početak koncerta od žena iz Velike Hoče je dobila ručno rađen srpski pojas. Želja im je bila da za Vidovdan to poklone njihovoj kraljici Zorici.

Pevačica se na ovaj poklon, rasplakala, istićući da joj je sutra rođendan.

- Od Kemiša još nisam dobila poklon - nasmejala je prisutne.

Među publikom je i Goca Šaulić, supruga tragično nastradale legende narodne muzike, Šabana Šaulića. Ona je izjavila da joj je drago što će večeras Zorica pevati i njihove pesme.

- Čula sam da je Zorica rekla da će pevati Šabanove pesme i njihove duete, kao i da će zauvek nositi Šabana u srcu. Ona je deo naše porodice, delimo dobro i zlo. Drago mi je da je trenutak da se veselimo i radujemo. Ona ovaj koncert zaslužuje, pogotovo što je za rođendan - istakla je Goca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike