Karleuša je Eru okarakterisala kao „matorog perverznjaka“, a ovako joj se on sada obratio

09.05.2022

17:59

0

Ojdanić je u jednoj emisiji izneo mišljenje o koleginicama sa estrade, među kojima je bila i JK

Karleuša je Eru okarakterisala kao „matorog perverznjaka“, a ovako joj se on sada obratio
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Era Ojdanić nedavno je izneo mišljenje o svojim kolegama sa estrade. Tom prilikom je osuo drvlje i kamenje po Ivanu Gavriloviću, za koga je rekao da ima „dečiju pamet“, kao i da je „lažov“, ali i priznao koga ceni i kome skida kapu za sve što je učinio u životu. 

Naime, osim koleginica starije generacije, on je pohvalio i mlađu koleginicu Jelenu Karleušu i istakao da poštuje njen rad, iako ona nema pozitivno mišljenje o njemu.

ATAImages/ A.A.
 

 

- Cenim kraljicu, moju Lepu Lukić, Cecu, Anu Bekutu, Veru Matović, Snežanu Đurišić, Jelenu Karleušu. Dosta ljudi nju ne podnosi, ali ja znam nju još kada je bila dete, kada je bila devojčurak od 7, 8 godina. Ja znam koliko se divna mučila da je odškoluje. Ona je napravila jedan specifičan nastup i pevanja i sebe i ona je tu kraljica i ja nju pozdravljam - priča Era u emisiji „Grand Magazin“: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Na pitanje voditeljke, zašto postoje brojni oprečni komentari na Karleušin račun, pevač kaže: 

- To je ljudska pakost. Zbog čega da je ne podnose? Ne moraš da je voliš, ali ne moraš ni da je pljuješ. Nemoj da je gledaš i slušaš, slušaj neku drugu pevačicu. To je u našim genima neizlečivo, toga ima mnogo kod nas - ispričao je Ojdanić u pomenutoj emisiji. 

Podsetimo, Karleuša je svojevremeno nazvala Eru „matorim perverznjakom“ kada su se pojavili navodi da postoji eksplicitni snimak koji je pevač slao maloletnici. 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike