Milica Dabović obukla čudan kupaći, pa odgovorila na prozivke: Besna kao ris! (FOTO)

16.07.2022

12:26

1

Nije želela da prećuti, već je odgovorila svima koji je napadaju i vređaju

Milica Dabović obukla čudan kupaći, pa odgovorila na prozivke: Besna kao ris! (FOTO)
milica dabovic - Copyright Instagram printscreen/stefnovamama13

Milica Dabović se u poslednje vreme često nalazi na meti prozivki zbog raznih stvari, te je sada odlučila da na iste odgovori. I to ne bilo kako. Ona je objavila fotografije na kojima je obučena u veoma čudan kupaći, sa likom praseta.

- Shvatite jednu stvar koju ja nikada u životu nisam radila. Kada me (nekoga) vređate, pišete ružno, ostavljate pogrdne komentare, spominjete mi sina, proklinjete, to samo govori o vama, a ne o meni. To samo priča koliko ste jadni, iskompleksirani, isfrustrirani i koliko nemate svoj život. Koliko ste zločesti! Možda ga i imate, ali on je baš pravo nezadovoljstvo, niste srećni, ni ispunjeni! Ipak, meni je to najvažnije "Biti srećan i zdrava" isto mislim za svog sina i za svoje najbliže, porodicu i prijatelje koje baš volim bez rezerve, a mislim i za vas - napisala je, pa dodala:

Printscreen Instagram/ stefanovamama13
Milica Dabović

- Nikoga ne komentarišem dok ga dobro ne upoznam, nikoga ne osuđujem dok god smatram da postoji šansa da se promeni, ne ćutim kada me neko izda i prevari, mrzim nepravdu, a na laži vadim oči. To su moji stavovi i principi.

Smatra da je u životu mnogo prošla, a da nikada nije upirala prstom u nekoga.

- Treba tonu brašna pojesti s nekim da bi mogao znati nešto. Niko ne zna koliko je teško u nečijoj koži... Postavljaću slike kakve ja želim i to ću raditi ponosno, kao majka jednog dečaka. Da, koji vrlo dobro zna ko sam i odrastaće u tom saznanju. Svačije vreme će proći, pa tako i moje. Ja želim da ugrabim ovo malo života i dišem punim plućima! Imam želje, ciljeve, borim se, nikada ne odustajem, a nisam ni savršena! Pa ko je? Imamo svi svoje mane i vrline! Ne krivite mene za vašu zlobu i ogorčenost. Zelim vam mir i spokoj, želim vam ovo što ja imam danas.

Printscreen Instagram/ stefanovamama13
Milica Dabović

A onda se obratila direktno onima koji je prozivaju zbog tela.

- Ako vam se ne sviđa moja zadnjica vi je ne gledajte, ako ne znate nešto lepo da kazete vi ćutite! Svako ima svoje pravo i mišljenje, ne krivim nikoga ali sa više lepih reči svačiji život može biti mnogo lepši, bolji i jednostavniji! - napisala je, pa završila:

I da, grudi mi nisu dovoljno porasle da bih se pohvalila njima, a da ih stavljam - ugrađujem nije mi padalo na pamet, uvek sam volela da se razlikujem od većine i neka tako ostane! A zadnjica je priča za sebe! Ona je bomba - navela je Dabovićeva na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike