Dabovićeva se ne trezni! Slavlje povodom Anine udaje se nastavlja: Kad nam je Matić zapevao, srce mi je bilo puno!

23.06.2022

12:34

0

Posle svadbe sve vreme provode na plaži i u uživanju

Dabovićeva se ne trezni! Slavlje povodom Anine udaje se nastavlja: Kad nam je Matić zapevao, srce mi je bilo puno!
Copyright Milica Dabović, M.M./ATAImages

Košarkašica Ana Dabović se prošlog vikenda udala za vaterpolistu Iliju Mustura, a najveseliji gost svakako im je bila - mladina sestra Milica, koja i dalje proslavlja ovo sudbonosno „da". Kako objašnjava, još od devojačke večeri je drži euforija, a trenutno sve vreme provodi s najmilijima, uživajući na plaži.

Srce mi je puno!

- Ne treznim se, pošto nisam pila na svadbi, iako sam rekla da hoću. Mnogo sam ponosna na svoju sestru i na Iliju, on nam je zet. Sve je proteklo prelepo. Ja sam prvi put prisustvovala i jednom devojačkom. Tom kupovinom mlade sam bila oduševljena, oborili su me sa nogu kako je sve to proteklo - ispričala je Milica u „Pulsu Srbije", pa nastavila i o tome ko je zabavljao zvanice.

- Crkva, slavlje, restoran i ljudi, bilo je oko 12 košarkašica prisutno, dosta prijatelja i rodbine. Saša Matić je pevao i puno mi je srce. Sada smo na plaži i odmaramo. Shvatila sam da nema ništa lepše od ljubavi - istakla je ona, pa zatim i odgovorila na pitanje za koliko su novca prodali njenu sestru, kako običaji i nalažu.

- Nisam je ja prodavala, to je tajna. Moram priznati da nije bilo malo para. Mnogo Ana košta, a da sam ja u pitanju to bi sigurno bilo drugačije - izjavila je sportistkinja.

Milica i Ana Dabović Instagram screenshot / stefanovamama13
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike