„Otkad sam se zakucala u zid, za volan više ne sedam!" Pavlovićeva otkriva: U jednom udesu tako umalo da ostanem bez ruke!

14.07.2022

19:13

1

Iako pri čukanju nije zadobila nikakve povrede, sećanja iz 2011. godine su počela ponovo da joj stvaraju muke

„Otkad sam se zakucala u zid, za volan više ne sedam!" Pavlovićeva otkriva: U jednom udesu tako umalo da ostanem bez ruke!
milica_pavlovic_euhybrid_12072022_0037 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Milica Pavlović je nedavno postala zaštitno lice jedne kompanije za proizvodnju ekoloških autobusa. Tim povodom, jednim se bila i provozala kroz grad, ali i otkrila zašto više nigde ne ide svojim automobilom.

Podsetimo, ona jeste položila vožnju i time se svakako bila pohvalila na društvenoj mreži Instagram, međutim, za volan više ne seda.

- Otkriću sada. U jednom trenutku sam se zakucala u zid u garaži zgrade u kojoj živim i onda su mi se vratila sećanja udesa koji sam imala 2011. godine i te dve operacije kada sam umalo ostala bez ruke. Čekam da me prođe. Sada imam vozača - objasnila je Pavlovićeva „Telegrafu", koja je u gore pomenutom autobusu bila odabrala poslednja sedišta, inače često rezervisana za „nestašnu decu".

Na pitanje da li je i ona bila takva, odgovorila je:

- Jesam, da. Uvek sam bila pri kraju. Volela sam i na času da šapućem i da galamim. Ne znam da li sam to nekada rekla. Ne sećam se da li je bila prva godina, ali mislim da jeste. Imala sam strašno nisku ocenu iz vladanja. Zasluženo. Bila sam galamdžija.

Gradskim prevozom se, inače, prilično dugo vozila,

-  Kada bi ti znala koliko puta sam se ja vozila gradskim autobusom... Vozila sam se i sa 13, 14 godina kada sam bila u školi pevanja Aleksandre Radović. Zapisivala sam brojeve autobusa, trolejbusa, stanica, da znam na kojoj silazim i gde treba da pređem da uđem u drugi. Nemam utisak kao da je to bilo nešto davno - rekla je Milica.

Milica Pavlović ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike