Barbara posle veze s Darkom otišla na remont! Zbog promene na licu ne prestaje da se ogleda: Ovako sada izgleda! (FOTO)

14.07.2022

17:28

0

Bobakova se odmah pohvalila fanovima, prezadovoljna rezultatima

Barbara posle veze s Darkom otišla na remont! Zbog promene na licu ne prestaje da se ogleda: Ovako sada izgleda! (FOTO)
Barbara Bobak 1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Barbara Bobak i Darko Lazić su nedavno okončali svoju vezu, a osim poslu, pevačica je rešila da se i malo više posveti svom izgledu. Pošto je povećala usne, naime, odmah se pohvalila putem društvene mreže Instagram pa pokazala kako sada izgleda, naglasivši da je prezadovoljna rezultatima.

- Ne mogu da prestanem da se gledam u ogledalu - poručila je Barbara uz fotografija pre i posle, pa objasnila da je u pitanju bila korekcija asimetrije.

- Sledeći put topimo stari filer koji se prošli put popeo u nausnicu - dodala je Bobakova, koja očito baš ništa ne planira da prepusti slučaju.

Barara Bobak Instagram screenshot / barbara.bobak
 

Podsetimo, Barbara i Darko su protekle godine uplovili u ljubavnu vezu, pa brzo i počeli da žive zajedno koliko su se voleli. Međutim, raskinuli su u martu ove godine, a Lazić nije krio i koliko ga je to bilo pogodilo.

Okrenuo se bio i kojoj čašici više u tom periodu, a sve je kulminiralo kada ga je saobraćajna policija zbog prekoračenja brzine zaustavila na auto-putu na Novom Beogradu gde je ustanovljeno i da u organizmu pored alkohola ima i narkotika.

Između ostalog, prenosili su bili mediji, pevač se pravdao govoreći kako je imao emotivnih problema, uzrokovanih raskidom s koleginicom sa scene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike