Sve je bilo baksuzno! Barbara Bobak iskreno o Darku Laziću, otkrila šta je naučila iz veze sa njim

18.06.2022

10:50

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je govorila i o neprijatnostima na nastupima

Sve je bilo baksuzno! Barbara Bobak iskreno o Darku Laziću, otkrila šta je naučila iz veze sa njim
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Barbara Bobak pre nekoliko dana se našla u nebranom grožđu, kada je njen bivši dečko, Darko Lazić objavio njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Iako ju je ubrzo uklonio, javnost je o tome brujala, a ona sada kaže da ne zna zašto je to uradio, te da sumnja da je u pitanju greška ili nepažnja.

- Ni prvi ni poslednji put da se tako nešto slučajno okači, tako da... On je ovako vrlo stručan po pitanju telefona i društvenih mreža... Ne znam, sećam se samo da me je zvao PR dok sam vozila, da mi se usijao telefon, ali nisam znala o čemu se radi. Dok sam stigla na odredište već je slika nestala, a pušteni su naslovi. Ali eto, svaka čast novinarima na ažurnosti, stvarno sam prijatno iznenađena da je toliko ispraćeno - istakla je Barbara.

ATAImages/Antonio Ahel
Barbara Bobak i Darko Lazić

S obzirom da im je veza bila medijski vrlo propraćena, Bobakova odgovara za Grand Online i da li smatra da je sedma sila izbaksuzirala njihovoj ljubavi.

- Nemam pojma, to sad da nagađam kako, šta i zašto, da li je neko izbaksuzirao. Sve je baksuzno i ajde, bilo, prošlo, završilo se, svima sve najbolje, njemu pogotovo - priča pevačica te otkriva šta je naučila iz veze sa Lazićem.

- Da svaku buduću vezu krijem kao zmija noge, to prvo. Drugo, da je krijem kao zmija noge i treće da je krijem kao zmija noge (smeh).

Bobakova je za pomenuti portal govorila i o neprijatnim situacijama koje su joj se dešavale na nastupima, sa kojima je, kako kaže, uvek znala da se izbori.

ATAImages/Antonio Ahel
Barbara Bobak

- Pre nego što sam krenula u gostovanja po raznim televizijama i punila klubove, radila sam svirke, svadbe, i te neke privatne proslave gde nikad ne znaš ko će da ti priđe i moraš uvek da budeš nasmejan, bez obzira da li je neko pijan, da li drži nož, pištolj ili novac, uvek moraš da budeš ljubazan.

- Bilo je situacija gde sam znala da je bilo prisutno oružje i ostalo, ali umem da balansiram i da napravim odnos sa tim ljudima da me više gledaju kao sestru, a ne kao komad mesa. Uvek se obučem svedeno, jer uvek znam gde ide, tako da problema nije bilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike