Šok! Miki Rurk ponizio Toma Kruza, sad mu je popularna glumica na tapetu: Ona je klasična sponzoruša!

14.07.2022

15:02

0

Glumac je odlučio da kaže sve što misli

Šok! Miki Rurk ponizio Toma Kruza, sad mu je popularna glumica na tapetu: Ona je klasična sponzoruša!
profimedia-0641828954 - Copyright Profimedia

Ovih dana mnogi su se zamerili svojim ponašanjem Mikiju Rurku, a nakon što mu je Tom Kruz "stao na žulj", sada je komentarisao bivšu supruga Džonija Depa - Amber Herd.

U jednom od novih intervjua direktno je napao Kruza, rekavši da je potpuno nebitan lik, uprkos činjenici da je sa nastavkom filma “Top Gun: Maverick” oborio sve rekorde gledanosti i one po pitanju zarade na bioskopskim blagajnama.

Profimedia
Tom Kruz

A sada je bio nemilosrdan i prema koleginici Amber Herd, koja na sve načine pokuava da izbegne plaćanje odštete Depu. Rurk smatra da je skandal sa njenim bivšim suprugom Džonijem Depom, koji je doveo do suđenja i neverovatne medijske popularnosti, bio plod želje glumice da od Depa izvuče novac.

- Poznajem Džonija mnogo godina, ali ga zapravo ne poznajem toliko intimno. Sve što sam mogao da kažem je da sam jednom bio u situaciji da sam okrivljen za nešto što nisam uradio. To me je koštalo filmskih poslova nekoliko godina i donelo mi je lošu reputaciju. Herd je klasična sponzoruša - kazao je Rurk.

Džoni Dep i Amber Herd, premijera filma "Dnevnik opijanja"/Profimedia
Džoni Dep i Amber Herd

On je verovatno mislio na tvrdnje svoje bivše supruge Kare Otis, koja je ranije saopštila da je bio nasilan u braku i da je pretio da će se ubiti ako se ona ne uda za njega.

Nekadašnji par bio je u braku od 1991. do 1999. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike