Tom Kruz je pre 10 godina prekinuo svaki kontakt sa ćerkom Suri: Odbio mogućnost da je viđa, ovo je razlog

14.07.2022

13:21

0

Sud mu je omogućio da je viđa 10 dana mesečno, ali on to nije želeo

Tom Kruz je pre 10 godina prekinuo svaki kontakt sa ćerkom Suri: Odbio mogućnost da je viđa, ovo je razlog
profimedia-0620915808 - Copyright Profimedia

Tom Kruz je, osim po bogatoj filmskoj karijeri, poznat i po tome što mu je privatan život bio i te kako uzbudljiv. Glumac iza sebe ima čak tri braka, a poslednji, sa koleginicom Kejti Holms, izazvao je velike kontroverze.

Par se rastao 2012. godine, kada je njihova ćerka Suri imala šest godina. Od tada je Tom prekinuo svaki kontak sa naslednicom. Razlog zašto su se Kejti i Tom rastali leži u tome što je on preterano uključen u Sajentologiju, a ona se tome nije mogla prilagoditi. Iz sličnih razloga se završio i njegov brak sa Nikol Kidman.

Tom Kruz Profimedia
Tom Kruz

Nakon što su se zvanično rastali, Tom više nikad nije viđen u javnosti sa ćerkom Suri. Poznato je da on nije dobio starateljstvo, te da je brakorazvodna parnica završena za 11 dana, što je bilo prilično neobično.

Iako je prema sudskoj odluci imao mogućnost da ćerku viđa 10 dana mesečno, on je to odbio. Razlog je isto Sajentologija - njegova ćerka nije u tome, pa zbog toga ne sme da održava kontakt sa njom. Jedino čega se, navodno, pridržava je alimentacija - 33 hiljada dolara mesečno.

Profimedia
Kejti Holms i Suri Kruz

Suri živi sa majkom u Njujorku i trudi se da vodi život kao i svi njeni vršnjaci, ali tu i tamo često bude meta paparaca. 

Izvor blizak Tomu je izjavio da glumac nikad nije želeo da se otuđi od ćerke te da se nada da će jednog dana popraviti odnos sa njom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike