Sve po poslednjoj modi: U ovom luksuznom stanu su Danijela i Ognjen Amidžić proveli 10 godina braka (FOTO)

14.07.2022

06:30

3

Bivši supružnici su svaki komad nameštaja pažljivo birali

Sve po poslednjoj modi: U ovom luksuznom stanu su Danijela i Ognjen Amidžić proveli 10 godina braka (FOTO)
Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska odlučili su da okončaju brak koji je trajao čitavu deceniju. Prethodnih godina, bračni par je živeo u luksuznom stanu ušuškanom u ulicama Dorćola, gde su zajedno stvarali uspomene i pažljivo birali svaki komad svog životnog prostora. 

Iako više neće živeti zajedno, Danijela i Ognjen će uvek biti u kontatku zbog naslednika, a postavlja se pitanje, gde će živeti i ko će se iseliti iz raskošnog stana iz srca Dorćola. 

Dimitrovska je redovno na društvenim mrežama otkrivala deo po deo njihovog porodičnog gnezda u srcu srpske prestonice, a svaka prostorija je stilski i po poslednjoj modi opremljena. 

Raskošni stan je svetlo orjentisan, a u prostorijama dominiraju, bela, crna i siva boja, a u zavisnosti od godišnjeg doba ili pak praznika, tu su i nešto živopisnije boje. 

U prostranom dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura presvučena plišem, razne police bele boje na kojima se nalaze ramovi sa slikama, svećnjaci, fenjeri, kućni bioskop i sitnice koje daju živost ovom prostoru.

 

Iz dnevne se ulazi u trpezariju gde je veliki kuhinjski sto sa belim stolicama, iznad kog se nalazi luster sa kristalima i nekoliko manjih lampi. 

Prostrani hodnik, veliki broj ogledala, ali i veliki garderober je ono čemu svaka dama teži, a jedna od njih je i Danijela. 

Dimitrovska je ranije govorila i da je prava domaćica, a na Instagramu su se neretko pojavljivali snimci iz kuhinje, koja je opremljena najnovijom belom tehnikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike