Rupert je hteo da napusti glumu i ode na građevinu: Jedan događaj iz života naterao ga je da preispita sve!

16.01.2021

07:31 >> 00:26

0

Glumac je u filmovima o Hariju Poteru još kao mlad stekao veliku slavu, ali to mu nimalo nije olakšalo život...

Rupert je hteo da napusti glumu i ode na građevinu: Jedan događaj iz života naterao ga je da preispita sve!
Copyright Rupert Grint Profimedia

Kada je postao otac, Rupert Grint seo je i ozbiljno porazmislio o tome da zauvek prestane sa glumom. On je i ranije želeo isto, kako mu slava koju je stekao u filmovima o „Hariju Poteru” nije „legla”, ali rođenje mezimice Venzdej posebno mu je dalo vetar u leđa.

– Nemojte pogrešno da me shvatite, okej mi je pred kamerama, ali svakako sam razmišljao o tome, da je vreme da „odem sa scene”. Znate, „Poter” se dogodio odavno i doneo mi je neizmernu radost, ali sa slavom sam se teško nosio, a tako je i danas. Kada se vidim sa Emom ili Danijelom (Hermiona i Hari), o tome čak i ne pričamo. Ne bih baš da nas poredim s „Bitlsima”, ali na primer, oni su često napominjali kako je nemoguće opisati taj osećaj onome ko to na svojoj koži nikada nije iskusio. Nas troje jesmo, neki manji deo nego oni svakako… Uvek ću biti zahvalan na tom iskustvu, fanovima, ne odbijam da se fotografišem kada me sretnu na ulici, ali mi baš nedostaje to da me niko ne zna. Zbog koronavirusa počeli smo da nosimo maske i to mi je bilo okej, na primer. Hteo sam čak i da napravim jednu s Danijelovim likom – našalio se u razgovoru glumac.

Kada su ga upitali čime bi se bavio, rekao je:

– Nečim što nikakve veze s ovime nema. Na primer stolarija. Ma, građevina! Pre „zaključavanja” stalno sam išao po neki alat. Počeo sam privatno i zanat da razvijam. Kad Venzdej drema, ja bacim malo gline na točak pa pravim posude – otkrio je on, piše „Dejli mejl”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike