Sin Marine Tucaković menja ime i odlazi u estradnu ilegalu! „Dragi moji, nema više Laće tekstopisca!" (FOTO)

09.07.2022

07:55

1

Kako je objasnio, za pojedine će zvezde nastaviti da piše, ali pod drugim imenom

Sin Marine Tucaković menja ime i odlazi u estradnu ilegalu! „Dragi moji, nema više Laće tekstopisca!" (FOTO)
Milan Laća Radulović - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Naslednik pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, Milan Laća Radulović, rešio je da ode u medijsku ilegalu i promeni ime, a o svemu tome je obavestio javnosti putem društvene mreže Tviter. Sudeći po poruci koju je ostavio, za neke zvezde će nastaviti da radi, ali više neće biti Laća, nego Bob Alef.

- Dragi moji, od danas Milan Laća Radulović prelazi u estradnu ilegalu. U prevodu, nema više Laće tekstopisca. Njega zamenjuje moj pulen Bob Alef. Taj mali je opasan i preje*aće sve! P. S. Da, da, radi i za Jovanu Foks (Jelenu Karleušu) - poručio je on.

Milan Laća Radulović Twitter screenshot / RioJaggerr
 

Inače, Milan je nedavno saopštio i svoju odluku da više ne planira da se vraća u Beograd:

- Sutra Novi Sad! Iz Kolubarskog okruga u AP Vojvodina. Nikad se neću vratiti u svoj rodni grad, nepristojne ponude u inboks šaljite mi sad - istakao je bio on, koji pored toga što ovih dana smišlja svoj alter ego i bavi se preseljenjem u Novi Sad, nikako ne zaboravlja rad na humanitarnoj fondaciji Marine Tucaković.

Kako je ranije objasnio, ona će se baviti borbom protiv raka dojke. Za cilj će imati da pomogne svim ženama kojima je neophodna finansijska pomoć za lečenje ove teške bolesti.

- Cilj nam je da najbolji lekari ne odlaze na privatne klinike, gde se pregledi sumanuto naplaćuju. Cilj nam je da sestre i tehničari ne odlaze u Nemačku i Austriju zarad veće plate. Ovo je borba koju će voditi fondacija „Marina Tucaković". Baš kao što je i ona vodila svoju borbu. Nje bila sama u toj borbi. Nećemo ni mi, 20 procenata od autorskih prava i onih što sam nasledio od pokojne majke ići će u budžet fondacije - zaključio je Laća na Tviteru.

Milan Laća Radulović ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike