Koja je pozadina priče Karleušinog imena „Jovana Foks”: Otkriveni svi detalji (FOTO)

26.04.2022

06:45

0

Pevačicin menadžer za odnose sa javnošću je objasnio o čemu se radi i pobio sve teorije zavere

Koja je pozadina priče Karleušinog imena „Jovana Foks”: Otkriveni svi detalji (FOTO)
karleusa_glasanje_03042022_0034 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svaki potez pevačice Jelene Karleuše njeni fanovi pomno prate, a velika pometnja na društvenim mrežama je napravljena zbog promene imena na Instagramu pop zvezde. 

Naime, Jelena je na Instagramu upisana pod korisničkim imenom „karleusastar”, dok joj na profilu stoji puno ime i prezime, međutim, to se promenilo, te umesto Jelena Karleuša piše Jovana Foks. Mnogi se pitaju kakva je pozadina te priče i zbog čega pevačica ima novo ime na Instagramu. 

U prvi mah fanovi su bili zabrinuti da pevačin nalog nije hakovan, ali je pevačica odmah reagovala i odbacila tu mogućnost. 

 

- Ne, ne plašite se, niko mi nije hakovao profil - napisala je Jelena na svom storiju uz emotikon srca koji je uputila svojim fanovima.

Zoran Birtašević, pevačicin menadžer za odnose sa javnošću je odmah odgonetnuo znatiželjnim pratiocima zbog čega je usledila promena na pevačicinom Instagram nalogu i tako pobio sve teorije zavere. 

- Toliko haosa oko imena Jovana Fox - napisao je Birtašević, pa pojasnio korisnicima društvenih mreža zbog čega je došlo do zabune:


- Nema specijalnog znacenja, poruke, koncepta iza Jovana Foks. To je bilo random ime kojim sam nazvao profil. Ako vas sve to zabavlja, kul. META je napravila opciju da sada sa svog insta profila mozete da pristupate pageu. Prilikom migracije i sinhronizacije, Instagram je usvojio ime Fejsbuk profila. Po pravila Instagrama, mora da prodje neko vreme da bi promenili ime ponovo. Tako da Jovana Foks nije trik, strategija, itd - objasnio je pevačicin PR i dodao:

- Sa obzirom na to da je do skoro bilo neophodno da imate privatni Fejsbuk nalog kako bi mogli da pristupite svojoj fan stranici iz Fejsbuk aplikacije koju uređujete, Jelena Karleuša je do juče koristila nalog koji sam otvorio sa nn imenom Jovana Foks, samo za potrebe pristupa stranici - zaključio je Birtašević.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike