Laća otkrio sa koliko ga je pesama Marina obezbedila: Progovorio i o poslednjoj numeri koju je napisala

26.12.2021

10:06

0

Radulović ističe da je tekst za pesmu Nataše Bekvalac „Izlečena” njemu najdraži

Laća otkrio sa koliko ga je pesama Marina obezbedila: Progovorio i o poslednjoj numeri koju je napisala
ATAImages/ Antonio Ahel

O odlasku čuvenog tekstopisca Marine Tucaković, i dalje se priča. Kome su namenjene njene napisane, a još uvek neispevane pesme su ono što sve zanima. Koja pevačica je imala tu privilegiju da joj Marina napiše poslednju pesmu, otkriva njen sin Milan Radulović Laća

- Kako se meri poslednja pesma? Da li je to poslednja objavljena ili poslednja prodata, ili poslednja u njenoj svesci zapisana? Po mom osećaju je poslednja je ta koja će biti u zbirci. To je pesma za Natašu Bekvalac „Izlečena”. To je simbolično, da tako ispadne na kraju. To mi je jedna od omiljenih maminin pesama. Nisam se čuo sa Natašom, ali evo posle ove emisije ću je pozvati - rekao je on u „Novom Jutru” i otkrio šta mu je majka ostavila u amanet:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Use i u svoje kljuse. To je uvek govorila. Naravno i ovo: „Kad ja odem niko ti neće biti oslonac sebe, osim eventualno tvog oca”. To i jeste, pravi oslonac, bezuslovni.

Na pitanje voditeljke Jovane Jeremić koja je upitala Laću da li ga je Marina obezbedila i koliko pesama mu je ostavila, on kaže da sveskama sa ispisanim tekstovima ne zna broja.

- Ne smem da pogledam. Ja ne znam koliko svesaka ima. Sve smo to skupljali od '98, '99 godine. Ali ja ne znam da recikliram, ona je bila majstor na to. Pišem svoje, pišem prozu - kazao je on. 

Bonus video: 

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti