Zorica Marković nikad provokativnija! Majicu i pantalone zamenila haljinom: Smršala sam, mogu to sebi da priuštim (FOTO)

08.07.2022

21:28

0

Iako je promenila stil oblačenja, o estetskim korekcijama ne razmišlja

Zorica Marković nikad provokativnija! Majicu i pantalone zamenila haljinom: Smršala sam, mogu to sebi da priuštim (FOTO)
Zorica marković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Zorica Marković nedavno se u javnosti pojavila u haljini sa dubokim šlicem, a njenim izdanjem su svi bili prijatno iznenađeni. Iako smo ranije navikli da je viđamo u nešto ležernijim izdanjima, Zorica je odlučila da obuče haljinu i pokaže čime raspolaže. 

Majicu i pantalone je zamenila haljinom koja je istakla sve njene atribute. Kako fanovi nisu navikli na njeno provokativno izdanje, ovo je bilo pravo iznenađenje. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Zorica Marković

 

- Nije mi to bila namera, ja sam prvi put obukla haljinu u životu, dopala mi se, bilo je vruće, a smršala sam, tako da mogu to sebi da priuštim - rekla je za Grand News. 

Kako je videla da se pozitivni komentari na račun njenog izgleda samo nižu, te da joj haljina odlično stoji i da treba češće da je nosi, pevačica se na koncertu koleginice Zorice Brunclik ponovo pojavila u lepršavoj haljini sa zmijskim printom. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Zorica Marković

 

Iako su se pevačicine brojne koleginice podvrgle trendu estetskih korekcija, Zorica ne žudi za tim. 

- Nikad ne reci nikad, sada ne osećam potrebu, ali ako mi nešto zasmeta, da li bore, da li podočnjaci, možda hoću. Usta ne, uvek sam imala lepa usta, ai kažu da boli, što se tiče grudi, nema potrebe, to bih da smanjim, ali i to boli. Mada, od mene može svašta da se očekuje, ako mi kvrcne, biće - kaže Markovićeva. 

ATAImages/ A.A.
Zorica Marković

Kada se spomene ime Zorice Marković, mišljenja su podeljena, a ona za to i ne mari. 

- Mene neko kapira na keca, neko ne može da me ukapira za ceo život. Nemamo mi vremena da se upoznajemo - kazala je pevačica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike