Adel uslikana sa natečenim usnama! Otišla na romantičnu večeru sa dečkom, svi gledali u njeno lice (FOTO)

08.07.2022

10:51

0

Pevačica je uvek imala punije usne, ali sada nije jasno da li se podvrgla nekom tretmanu, pa preterala

Adel uslikana sa natečenim usnama! Otišla na romantičnu večeru sa dečkom, svi gledali u njeno lice (FOTO)
profimedia-0660887137 - Copyright Profimedia

Britanska pevačica Adel je posle nastupa u Hajd Parku, rešila da priušti sebi odmor, a društvo joj je pravio dečko Rič Pol sa kojim je otišla na romantičnu večeru. 

Svetski paparaci su pratili pevačicu u stopu, a ono što je sve iznenadilo jeste što se Adel u javnosti pojavila ležerno obučena bez trunke šminke i sa napućenijim usnama nego inače.

Iako je poznato da ona ima pune usne, ovoga puta su izgledale potpuno drugačije, pa se postavlja pitanje da li se podrvgla nekom tretmanu, pa preterala. 

 

Iako je pokušala da se sakrije, te je sa dečkom izašla iz restorana na zadnja vrata, paparaci su je uslikali. Nemoguće je bilo ne primetiti da njene usne izgledaju natečene i da su drugačijeg oblika nego ranije. 

Podsetimo, Adel je prvi put posle pet godina održala svoj nastup u Hajd Parku, a publika je željno iščekivala da čuje njen glas, s obzirom na to da je ranije otkazala nastupe u Los Anđelesu i to samo 24 sata pre nego što je trebalo da nastupa, priznavši da koncert jednostavno „nije bio spreman“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike