Velika sramota za Kanjea Vesta! Repera tužila modna agencija, duguje im veliku svotu novca

08.07.2022

13:08

0

On je koristio usluge jednog stiliste i nije vratio odevne predmete kao po dogovoru

Velika sramota za Kanjea Vesta! Repera tužila modna agencija, duguje im veliku svotu novca
profimedia-0247269475 - Copyright Profimedia

Reper Kanje Vest, je samo jedan u nizu od onih koji koristi usluge modnih agencija, kako bi se u javnosti pojavio u odevnim kombinacijama koje su u trendu. 

Iako je uvek bio korektan za saradnju, ovoga puta je nije ispoštovao sve kodekse. Kako nije vratio više od desetak odevnih kombinacija, čeka ga tužba i plaćanje velike odštete.
Dejvid Kasavat je prema pisanjima stranih medija tužio poznatog reperaza više od 400.000 dolara, a ta služba za iznajmljivanje odeće tvrdi da im Kanje već godinama duguje naknadu za nevraćene predmete.

Profimedia
Kanje Vest

 

Prema navodima TMZ-a, Vest je prestao da plaća najamninu još 2020. godine i to za 13 "retkih, cenjenih komada" koje nikada nije vratio u ovu privatnu kompaniju odeće koji često koriste i drugi slavni klijenti, uključujući Kim Kardašijan, Lejdi Gaga, Tom Brejdi i drugi. 

Razlika između njih i Kanyea je ta što su oni, među ostalim, platili za odjevne predmete koje su iznajmljivali.

Profimedia
Kanje Vest

 

Iz kompanije kažu da sarađuju sa Kanjeom od 2014. godine, kao i da je ovo prvi problem s njim. Tvrde da je unajmio 49 odevnih komada u februaru i martu 2020. godine i vratio njih 36, dok je krajem oktobra 2020. godine, Je je prestao plaćati naknade za preostalih 13 komada.

Kanje je navodno zadržao kod sebe i više ne plaća za dizajnerske artikle Helmuta Langa, Rafa Simonsa i Ann Demeulemeester, uključujući majice s kapuljačom, pantalone i jaknu od 50 hiljada dolara.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike