Letovanje iz pakla! Pevačica sa mužem otišla na more, smestili su ih u sobu pokojnika, ostali su bez nastupa i to nije sve!

07.07.2022

16:03

0

Na kraju je, ipak, uspela da pronađe tračak dobrog u svemu lošem

Letovanje iz pakla! Pevačica sa mužem otišla na more, smestili su ih u sobu pokojnika, ostali su bez nastupa i to nije sve!
Ana Stajdohar (1) - Copyright Instagram printscreen/ana.stajdohar

Ana Štajdohar se trenutno nalazi na odmoru sa svojom porodicom, te se ovom prilikom podsetila jednog letovanja iz pakla. Kako je opisala, to se sve zbilo na početku njene veze sa Nikolom Demonjom, a iako im nije sve išlo kako su zamislili, našla je način da priču završi srećno.

Kako kaže, oni su otputovali u Crnu Goru, a odmah na početku su ih zatekle nevolje.

- Setila sam se jednog od letovanja sa Nikolom, pre sto godina, cirka. Ono vreme kada smo bili na početku veze i kada nista nije bilo važno osim da smo zajedno i da se nekako domognemo mora. Kakav all inclusive, kakvih 5 zvezdica - piše na početku Ana i nastavlja:

- Elem, otišli smo u Crnu Goru jer je Nikola imao zakazane svirke sa jednim poznatim muzičarem koga neću imenovati. Računali smo na gomilu obećanih nastupa, samim tim na pozamašnu lovu. Realnost je bila nesto drugačija… Isprva smo smešteni u sobu u kojoj sam se probudila otekla i crvena kao cvekla, oči nisam mogla da otvorim, a od svraba sam želela da se roknem. Ispostaviće se da su neke mačke spavale na jastuku. Zatražismo drugi smeštaj.

Instagram printscreen/ana.stajdohar
Ana Štajdohar

Iako su uspeli da dobiju drugi smeštaj, tu im tek nije bilo svejedno.

- Tražili-dobili. Srećni odlazimo u novu sobu u Herceg Novom. Spuštamo stvari i odlazimo na plažu, jer koga briga za izgled sobe, i što nema klime, i što nas je dočekala neka vrlo tužna i ćutljiva žena, ljubav je pobeđivala sve. Nakon plaže i pice na parče sa majonezom i kečapom (da nas pošteno zasiti) vraćamo se u nase morsko gnezdo - piše Ana i otkriva šta ih je tu zapravo dočekalo:

- Pocinjemo da primećujemo ambijent: soba je izgledala kao da je do juce bila nečija. Na sve strane slike nekog tipa: on kao dete, on u školi, on u vojsci, on na venčanju, on sa drugarima, njegov pisaći sto, njegove police sa knjigama, ikonice, krstići,kandila… Gde god da se osvrneš - ON. Pomalo nam je bilo sablasno. Nije baš da u žaru mladalačke ljubavi želiš da te posmatra nepoznato lice gde god da pogledaš.

Instagram printscreen/ana.stajdohar
Ana Štajdohar

Naposletku su saznali čija je to zapravo soba bila.

- Da skratim priču, saznajemo ubrzo da smo u sobi pokojnika, a da je ćutljiva i tužna žena njegova majka. Njena crnina i raspoloženje postaju razumljivi. Ni ona, ni udovica nisu mogle da razumeju da nam tako nešto smeta, jer, eto, bili su tu pre nas još neki turisti, niko se nije žalio - ističe pevačica i dodaje da su se istog momenta vratili u stari smeštaj.

- Vraćamo se glavom bez obzira u mačiju sobu koja najednom postaje fantastična. I jos da dodam da se mnoge od obećanih svirki nisu desile, pa smo sa uživanjem nastavili da jedemo one pice na parče, a kući smo se vratili sa jednim kolegom, njegovim raspalim, starim golfom punim đubreta. Drao se kao da idemo 300 na sat. I znate šta, bili smo srećni. Sve vam je stvar perspektive - zaključuje pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike