Marija Mikić samo što se ne porodi: Poslali su me kući da se spakujem i vratim u bolnicu!

04.07.2022

15:49

1

Njena naslednica će u narednim danima stići na svet

Marija Mikić samo što se ne porodi: Poslali su me kući da se spakujem  i vratim u bolnicu!
marija_mikic_29112018_0034 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Mikić doslovno odbrojava sitno do rođenja ćerke, kojoj su njen verenik Jovan i ona odlučili da daju ime Đurđa. Pevačica je danas išla na pregled u bolnicu, odakle su je, kako je sama objasnila, poslali kući da se spakuje i vrati nazad.

Marija se našalila na svojim storijima da je njena "gospođica" rešila da dođe na svet ranije, a kako kaže, ona je mislila da napravi promociju novih pesama, koje izlaze u petak.

24sedam/Nenad Vujanović
Marija Mikić

- Poslata sam kući da se spakujem i da se vratimo u bolnicu. Rečeno mi je kroz dan, dva, eventualno tri da je Đurđa tu. Naravno, šta je meni prošlo kroz glavu je da pesme i spotovi izlaze u petak, a ja ću tada biti u bolnici - ispričala je Marija, pa nastavila:

- A mislila sam da ću napraviti promociju (smeh). Ali ne, gospođica je odlučila da dođe ranije. Javiću vam se iz bolnice da odete na Jutjub da slušate nove pesme (smeh). Svašta me je nešto snašlo u ovih nedelju dana, ali dobro, da smo živi i zdravi.

Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom
Marija Mikić i Jovan Pantić

Podsetimo, Marija je pre nekoliko nedelja snimila dva spota za 16 sati, a u jednom trenutku se, sa stomakom do zuba, popela na sto i zaigrala, što je podelila za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike