Otkriven razlog zašto je Kaja raskinula s Mateom: Tri godine ljubavi je zbog ovoga palo u vodu?

04.07.2022

10:28

2

Pevačica i fudbaler su počeli da se zabavljaju još sredinom 2019. godine, ali stav njegovih roditelja se ni do danas nije promenio

Otkriven razlog zašto je Kaja raskinula s Mateom: Tri godine ljubavi je zbog ovoga palo u vodu?
Copyright Kaja Ostojić /ATAimages/Antonio Ahel

Katarina Ostojić Kaja i Mateo Pavlović stavili su, navodno, tačku na trogodišnju ljubav zato što su se fudbalerovi roditelji protivili tome da se njihov naslednik oženi pevačicom iz Srbije, piše „Telegraf". Par se, prema daljim napisima, rastao još pre mesec dana, kada je on odlučio da nastavi svoju karijeru u rodnoj Hrvatskoj.

„Nikad ih nisu ni podržavali!"

- Mateovi roditelji nikada nisu podržavali vezu sa Kajom. Oni je nikada nisu ni upoznali, uprkos tome što je više puta bila sa Mateom u Hrvatskoj. Jednostavno su se protivili tome da im sin oženi Srpkinju. Njih dvoje su se sve vreme nadali da će taj njihov stav da se promeni kada budu videli koliko se vole i koliko su srećni - tvrdi izvor za pomenute medije, pa dodaje:

- Ništa se nije promenilo samo su vremenom osećali sve veći pritisak. Nakon njegove odluke da potpiše ugovor sa FK „Rijeka" usledio je dug razgovor, nakon čega i raskid. Shvatili su da ne mogu da nastave vezu budući da se stav njegove porodice nije promenio, te da više neće moći da žive zajedno. Odluku su doneli teško, bez teških reči i svađe. Znam da oboje pate, ali je to za njih bilo jedino rešenje - zaključio je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Kaja je posle rastanka spakovala svoje stvari, napustila zajednički stan u Francuskoj pa se vratila u Beograd, dok je on, navodi se dalje, otišao u Rijeku.

Par se po ovom pitanju još nije i zvanično oglasio.

Podsetimo, Kaja i Mateo su uplovili u vezu sredinom 2019. godine. Prvu zajedničku fotografiju je postavila pevačica, pola godine kasnije i na Dan zaljubljenih - kada ju je fudbaler iznenadio velikim buketom crvenih ruža i romantičnom večerom.

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović u jednom noćnom provodu Instagram screenshot / banejankovic01
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike