Neverovatno liče! Ćerka Kejti Holms i Toma Kruza je preslikana majka (FOTO)

26.11.2021

07:15

0

Paparaco fotografije koje su se pojavile pred "Dan zahvalnosti" pokazuju da je tačna izreka "Gledaj majku, biraj ćerku"

Neverovatno liče! Ćerka Kejti Holms i Toma Kruza je preslikana majka (FOTO)
profimedia-0644766540 - Copyright Profimedia

Kejti Holms, glumica, iz braka sa kolegom Tomom Kruzom dobila je ćerku Suri, koja danas ima 15 godina. Majka i ćerka provode stalno vreme zajedno, pa su tako uslikane na ulici u Njujorku pred "Dan zahvalnosti" koji se slavi u Americi.

Tom Kruz, Kejti Holms i Suri Kruz Profimedia
 

Majka i ćerka su bile ležerno obučene, a na licima su imale maske, s obzirom na to da je pandemija koronavirusa i dalje u jeku. Ono što su mnogi primetili jeste da i, pored maski, Suri i Kejti neverovatno liče, te da imaju iste oči.

Profimedia
 

Podsetimo, Tom Kruz je decenijama jedan od najistaknutijih članova kontroverzne Sajentološke crkve. Zbog pripadnosti ovom religijskom pokretu, glumac je izgubio dva braka, prvo sa Nikol Kidman, a potom i sa Kejti Holms. Ćerku nije video nešto manje od decenije, tačnije od 2012. godine, upravo zbog dogme koje propoveda njegova crkva. Međutim, kako su preneli strani mediji, Kruz je izrazio želju da obnovi kontakt sa ćerkom, jer je video njene fotografije. Bliski prijatelj glumca izjavio je da Tom čak razmišlja i o napuštanju vere, da bi se opet približio svom detetu.

Međutim, do danas se ništa nije promenilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike