Za slavljenicu Miu, torta na četiri sprata! Luna i Marko oduvali svećice sa naslednicom (FOTO)

12.06.2022

17:39

0

Njihova ćerka je sve vreme đuskala i tapšala dok su joj pevali rođendansku pesmu

Za slavljenicu Miu, torta na četiri sprata! Luna i Marko oduvali svećice sa naslednicom (FOTO)
gagi đogani (8) - Copyright 24sedam/D. B.

Luna Đogani i Marko Miljković danas su krstili svoju naslednicu Miu, a potom u jednom prestoničkom restoranu okupili svoju porodicu i prijatelje kako bi proslavili njen prvi rođendan. 

Za malu Miu ponosni mama i tata su organizovali pravu malu bajku, pored bazena i tobogana, Miljkovići su naručili tortu na 4 sprata na kojoj su dominirali slatkiši u obliku jednoroga, duge i kuglica.

Slavljenica Mia je sve vreme uz rođendansku pesmu đuskala i tapšala, dok su oko nje bili roditelji koji nisu skidali osmeh sa lica, pa su svi zajedno oduvali svećicu. 

Luna je za rođendansko slavlje obukla usku roze haljinu, na jedno rame, dok se Miljković odlučio za crnu elegantnu kombinaciju.

Podsetimo, u izjavi za 24sedam, Luna i Marko su otkrili da priželjkuju i drugo dete, i da bi ćerki Miji voleli da podare i brata Luku. 

- Emocije su velike, nisam zaplakala. Često razgovaramo o drugoj bebi, kako je suđeno tako će biti, imamo u planu. Voleli bismo da imamo dečaka, sina. I da bude ćerka, samo da je živa i zdrava. Sin bi se zvao Luka, mi smo to znali još kad smo bili u vezi i ništa nismo promenili - pričala je ona, a kako je još tekao razgovor s poznatim parom pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima


Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike