Život mu se preokrenuo to veče: Šerif Konjević čistio je toalete, a onda se sudbina umešala

04.07.2022

10:02

0

Pevač je ispričao kako je započeo karijeru u jednoj kafani

Život mu se preokrenuo to veče: Šerif Konjević čistio je toalete, a onda se sudbina umešala
Šerif Konjević/Foto: M. M./ATAImages

Pevač Šerif Konjević izneo je detalje iz života koje javnost ne zna, a iako je danas jedan od bogatijih na estradi, nekad ni približno nije bilo tako.

Život mu nekad nije bio lak, pa je u mladosti obavljao teške fizičke poslove, koje je prvi put izneo u javnost.

- Krenuo sam da pevam u jednom restoranu u Bosni, ali sam tu više došao da učim da pevam, da steknem rutinu i kad se završi to pevanje čekali su me metla i krpa i ja sam posle toga čistio tu kafanu i WC - ispričao je pevač, prenos Grand.online i dodao da se jedne večeri seća i te kako kao da je juće bilo.

- U tom momentu je u moje mesto došao Ljubo Kešelj i još neki pevači, i on me je snimio na neku traku i odneo u Sarajevo i pusti čoveku kojeg je moj otac zaposlio kao direktora muzičke škole, i on, kada je čuo za mene, poslao me je kod Damira Babića i isto veče sam počeo da pevam u jednom lokalu.

Antonio Ahel/ATAImages
Šerif Konjević

To veče sam završio s pevanjem i otišao kod konobarica po metlu i krpu, došao je gazda tog lokala da mi kaže da od sutra imam duplu platu i to je bilo presudno u mom životu i karijeri. Posle dva dana sam otišao u Beograd i krenulo je na neki način - prisetio se Šerif Konjević u emisiji "Iz profila".

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti