Baka Prase se javno sprda sa srpskom policijom: Ako zapratite MUP, objavljujem identitete svih kriminalaca

16.06.2022

11:50

0

Ova državna institucija još nije reagovala na Ilićeve "šale"

Baka Prase se javno sprda sa srpskom policijom: Ako zapratite MUP, objavljujem identitete svih kriminalaca
Baka Prase Youtube screenshot Baka Prase - Copyright Youtube screenshot Baka Prase

Bogdan Ilić, jutjuber na lošem glasu poznat i kao Baka Prase, drznuo se da se sprda sa državnim institucijama Srbije na svom Instagram profilu, na kom ga prati više od milion omladine.

On je nakon povratka iz Holandije, gde je gotovo pobegao kod roditelja nakon afere sa pokojnom  Kristinom Kikom Đukić, ponovo "raširio krila" i počeo da objavljuje besmislene storije na svom nalogu ali i da zloupotrebljava zvaničnu stranicu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije na Instagramu.

Instagram printscreen/bakaprase, kikax3
Pokojna Kristina Kika Đukić i Baka Prase

Ilić je objavio da navodno organizuje nagradnu igru u saradnji sa MUP-om, a sve u cilju da "zabavi" omladinu koja njegove objave možda shvata ozbiljno. S obzriom na to da i nema neki ugled u javnosti zbog dešavanja u proteklih godinu dana, pa su ga napustili i sponzori, ni MUP nije repostovao njegovu objavu na ovoj društvenoj mreži i time potvrdio da je zaista reč o međusobnoj saradnji ove važne državne institucije sa jutjuberom.

Sve je počelo sa njegovim tvrdnjama kako ga navodno "cimaju kriminalci", ali da je sve "džabe jer on nema pare da bi ga reketirali". Zatim, sledi objava da neće da ga reketiraju, nego da ga biju, što bi verovatno trebalo da bude duhovito, a onda je usledila sprdnja:

- Pravim giveawey u saradnji sa MUP Srbije! Ako profil @mupsrbije dođe do 100.000 pratilaca, objavljujem identitete svih kriminalaca koji me zovu da mafijaju - napisao je Baka u objavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike