Snežana Đurišić uspela da smrša 20 kilograma, ali jednom specijalitetu ne može da odoli: Otkrila i šta joj je najveći porok

03.07.2022

14:19

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica više ne koristi usluge nutricioniste ali zato redovno trenira

Snežana Đurišić uspela da smrša 20 kilograma, ali jednom specijalitetu ne može da odoli: Otkrila i šta joj je najveći porok
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/ A.A.

Snežana Đurišić već dugo kuburi sa kilogramima, a jednom je čak uspela da oslabi neverovatnih 20 i to "u cugu". Kako kaže, tada se pridržavala saveta nutricioniste i trenera, međutim, sada uspeva da svoju liniju uspešno održava sama.

- Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike - priča pevačica koja redovno trenira kod kuće sa instruktorom.

ATAImages/ A.A.
Snežana Đurišić

- Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli.

- Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine - priča pevačica i osvrće se na svoj specijalitet kojem ni ona kao i njen partner Vanja Milošević ne mogu da odole.

24sedam/Goran Sivački
Snežana Đurišić i Vanja Milošević

- Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo - rekla je Snežana i otkriva koji je njen najveći porok.

- Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan - iskrena je pevačica, piše Svet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike