Britni Spirs i dalje progoni otac: Tera je opet na sud zbog memoara vrednih 15 miliona dolara!

20.06.2022

13:59

0

U dokumentima stoji da pevačica iznosi huškačke tvrdnje protiv njega

Britni Spirs i dalje progoni otac: Tera je opet na sud zbog memoara vrednih 15 miliona dolara!
Britni Spirs i Džejmi Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs se nedavno udala za dugogodišnjeg verenika Sema Asgarija, a problemi koje je rešila sa ocem Džejmijem Spirsom kada je uspela da se sudski otrgne njegovom starateljstvu,  sada očigledno dolaze na naplatu.

Naime, Džejmi tvrdi da je njegova ćerka zaradila 15 miliona dolara na memoarima koje piše i u kojima obećava da će razotkriti sve detalje života pod njegovim starateljstvom. On trenutno priprema slučaj protiv sopstvene ćerke. U sudskim dokumentima do kojih je došao "Entertainment Tonight", pominje se njegovo pravo na tužbu protiv Britni zato što ona iznosi "huškačke i neutemeljene tvrdnje protiv njega" na Instagramu.

Instagram printscreen/britneyspears
Britni Spirs

Prema dokumentima, otac sada pokušava da natera Britni da da svoj iskaz, a njega bi njegovi advokati želeli da iskoriste u svojoj obrani. Džejmijevi advokati tvrde da pop pevačica to izbegava zbog knjige, te da u memoarima piše o istim stvarima o kojima odbija da govori pod zakletvom.

Spirsov pravni tim kaže kako Britni govori da izbegava svedočenje jer bi to moglo da uključuje ulazak u "emocionalno teške teme", ali insistira da taj njen argument uopšte ne stoji.

Pozivajući se na njene objave na društvenim mrežama o starateljstvu koje je zvanično prekinuto u novembru, i njenom ugovoru o knjizi, Džejmijev pravni tim piše: "Smešno je da Britni može da govori o pitanjima koja sama javno postavlja (uključujući unovčenje čeka od 15 miliona dolara), ali bi bila 'neopravdano opterećena' parnicom koju su inicirali njeni pravni savetnici".

Britni i Džejmi Spirs Profimedia
 

Ova referenca na Britnin ugovor o knjizi nije prvo spominjanje 15 milijona dolara, iako su mediji koji su izveštavali o nadolazećim memoarima pevačice u februaru citirali neidentifikovane izvore i nije poznato da li je cifra zaista ta, možda veća ili manja.

Sudski dokumenti o očevoj tužbi pojavili su se nedugo nakon što je Britnin advokat Metju Rozengart podneo zahtev da se Džejmi primora na davanje iskaza zbog njegovog ponašanja u vreme dok je bio ćerkin staratelj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike