Britni nije zvala ni starijeg brata na svadbu: Umesto poziva - očitala mu bukvicu, pa je završila psovkama!

15.06.2022

23:04

0

Oglasila se čim je saznala da je javno progovorio o tome kako nije otišao na veselje

Britni nije zvala ni starijeg brata na svadbu: Umesto poziva - očitala mu bukvicu, pa je završila psovkama!
Britni Spirs Profimedia

Britni Spirs je izgleda i dalje veoma ljuta kada su članovi njene porodice u pitanju i nema problem s tim da kaže tačno šta joj je na duši - putem društvenih mreža. Naime, princeza popa se oglasila na Instagramu neposredno posle gostovanja njenog starijeg brata Brajana u jednom podkastu, pa naglasila kako on i nije bio pozvan na njeno venčanje, te joj „nije jasno šta se on sad javlja".

Brajan Spirs Profimedia
 

- Intervju ti je baš super. Znam da ni ti ni ostali nemate zadnje namere, ali ste i te kako proveli sve ove godine govoreći mi šta da radim i kako da se ponašam. Kad su ti postavili pitanje: „Što je jednostavno ne pustite da živi?" rekao si: „Ona nije sposobna da rezerviše sto za večeru". Ponašali ste se svi kao da i ne postojim - prisećala se ona vremena koje je provela pod očevim „nadzorom", a njeni najbliži, kako je naglasila, „ćutali i uživali u tome".

- To što si rekao u svom sjajnom intervjuu, Brajane, to govori o tebi. Nisi ni bio pozvan na moje venčanje. Što si se uopšte oko toga i oglašavao?! Da li stvarno misliš da bih zvala tog nekog mog brata koji mi je četiri godine branio da stavim viski u koka-kolu, da nazdravimo na mojoj svadbi i da se provedemo, da pevamo... Od mene ste i ti i majka krili i kafu! ...Je*i se! I samo da znaš, imam asistenta koji mi rezerviše stolove za večere. Tako da, Brajane, idi i je*i se - poručila je ona u opširnoj objavi, koju je nešto kasnije i obrisala.

Ipak, mediji su bili brzi pa njene reči i dalje „gore" na društvenim mrežama. Kontroverzno starateljstvo je očito i te kako ostavilo traga kako na pevačicu, tako i na ostale članove njene porodice, te njihove odnose. Podsetimo, Britni ni majku nije zvala na venčanje sa Semom. Ona joj je, pak, čestitala - ali na Instagramu.

Lin Spirs Profimedia
 

Bonus video:

instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti