Angellina o raskidu veze sa sinom Olivere Ćirković: Ljubav je trajala dve godine, sad imam novu simpatiju!

08.03.2021

18:31 >> 18:02

0

Pevačica je trenutno singl i na svoj emotivni status se uopšte ne žali

Angellina o raskidu veze sa sinom Olivere Ćirković: Ljubav je trajala dve godine, sad imam novu simpatiju!
Copyright Anđela Vujović Angellina „Puls Srbije" screenshot

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, progovorila je o raskidu veze sa Nikolom Ćirkovićem. Nikola je, inače, sin Olivere Ćirković, srpske slikarke, spisateljice, bivše košarkašice, te i „Pink Panterke”. Gostujući u „Pulsu Srbije” istakla je da je njihova ljubav trajala dve godine, ali da je sada „singl” devojka, kao i da ima novu simpatiju.

Pročitajte još:

– Bili smo dve godine u vezi, prekinuli smo pre pola godine. Život ide dalje. Sada sam sama, imam simpatiju, ali videćemo – nasmejala se Angellina.

Takođe, u okviru istog gostovanja, otkrila je kako se nosi s popularnošću, pa porazgovarala i o novoj pesmi „Dah po dah”.

– Ide super, zadovoljna sam, sve ide svojim tokom. Znam da nije momenat za izbacivanje. Olakšavajuća okolnost mi je što sam sama autor, uspeli smo i spot da odradimo. Svako je sve radio, sami smo pravili scenografiju. Uspeli smo da snimimo spot za pet sati. Odlučila sam da, ako nemam trošak za studio, da iznenadim publiku pesmom u ovo nevreme. Komentari su lepi, ja nemam „hejtere”. Imam manje komentara, ali su lepi. Možda bih trebalo da šokiram da ih bude više. Dah, po dah sve će proći – to je kao motivaciona poruka za ovo vreme. Spot je kao ženska banda, ispalo je kao slatka kupus salata – ispričala je pevačica, kojoj slava nije „udarila u glavu”.

Njoj i te kako prija svaka potvrda o njenom radu, ali kako kaže – ostala je s obe noge na zemlji.

– Potpuno se normalno ponašam, zaista mi prija, znači mi svaka potvrda o mom radu i kad ljudi žele da pričaju, da se slikaju, ostala sam sa dve noge na zemlji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike