Šaulići i Adžići su baš imali povoda za slavlje! Ilda se i latila mikrofona, a služili su se vrhunski specijaliteti! (FOTO)

01.07.2022

19:35

0

Ćerka mladog fudbalera Luke Adžića napunila je godinu dana

Šaulići i Adžići su baš imali povoda za slavlje! Ilda se i latila mikrofona, a služili su se vrhunski specijaliteti! (FOTO)
Copyright Luka Adžić ATAImages/Antonio Ahel

Unuk pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić i njegova izabranica Aleksandra, upriličili su gala veselje povodom prvog rođendana ćerke Lane.

Članovi poznate porodice okupili su se s najmilijima u jednom prestoničkom restoranu, pa su uz čašicu dobrog pića i vrhunske specijalitete proveli čitav devojčicin divan dan.

Luka Adžić Instagram screenshot / adzinho17
 

Mladi roditelji su joj pomogli da oduva svećice sa višespratne torte, a sve zvanice je u jednom trenutku zabavila i Ilda Šaulić. Ona se, sudeći po objavama ponosnog oca na Instagramu, od srca latila mikrofona.

Luka Adžić Instagram screenshot / adzinho17
 

Podsetimo, Luka je sin Sanele Šaulić, najstarije ćerke pokojnog Šabana, te nekadašnjeg fudbalera Ivana Adžića. Ilda je, sa druge strane, u jednom razgovoru za 24sedam, istakla kako se on i te kako dobro snalazi u ulozi oca, a da se između ostalog i sa njom savetuje.

- Sladak je, traži savete, ali ima on pomoć. Naime, od njegove supruge Aleksandre roditelji im pomažu, oni su trenutno u Holandiji. Lana raste, preslatka je, jedva čekam da ih vidim, nismo se videli dugo, samo fotografije jedni drugima šaljemo - rekla nam je tada pevačica,  a više o tome možete pročitati na OVOM linku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike