Isplivao snimak incidenta na venčanju Britni Spirs! Njen bivši muž napravio skandal, odmah uhapšen! (FOTO/VIDEO)

10.06.2022

08:23

0

Autor: Marija Mitić

Džejson Aleksander neovlašćeno je upao na privatan posed, osnosno venčanje pop princeze, zbog čega je morala da reaguje policija

Isplivao snimak incidenta na venčanju Britni Spirs! Njen bivši muž napravio skandal, odmah uhapšen! (FOTO/VIDEO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs i Sem Asgari juče su se venčali u Los Anđelesu, a njihovu ceremoniju umalo je upropastio njen bivši suprug Džejson Aleksander. On je upao na privatni posed u vreme kada su se poslednje pripreme pred venčanje privodile kraju, a sve je zabeležio putem uživo prenosa na Instagramu.

Džejson je obmanuo obezbeđenje da je pozvan na venčanje i tako nelegalno ušao, a onda je počeo da viče i agresivno se ponaša. Naime, kada je nekako uspeo da dođe do Britnine kuće i svadbenog šatora, tada je, kako pišu strani mediji došlo do „fizičke borbe“ i policija je pozvana na lice mesta.  

Govorio je da on kao bivši suprug Britni, mora da prisustvuje njenom venčanju, a spomenuo je i njenu situaciju kroz koju je prošla sa starateljstvom oca, navodeći da još uvek nije slobodna, te da se ti procesi nisu navršili u decembru prošle godine.

Odmah je intervenisala policija, a Džejson je naposletku i uhapšen zbog neovlašćenog upada na privatni posed. Kako se dalje piše, pop princeza se veoma uznemrila i nije znala šta je snašlo! Inače, Britni i Džejson su bili venčani 2004. godine i to svega 55 sati.

Advokat Britni Spirs, Metrju Rosengart, rekao je za američke medije da sarađuje sa policijom kako bi se Aleksander propisno kaznio zbog neprijatnosti koju je priredio.

Podsetimo, Aleksander Džejson je već bio uhapšen zbog uznemiravanja neimenovane žene 2021. godine i već godinama ima problem sa zakonom i ispadima u javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike