Od lažnog napada preko zatvora do crvenog tepiha: Džasi Smolet otkrio na čemu radi, hoće da proširi svoju "imperiju"

28.06.2022

07:45

0

Skandal ga i dalje prati, ali on je očigledno spreman da nastavi dalje kao da se ništa nije dogodilo

Od lažnog napada preko zatvora do crvenog tepiha: Džasi Smolet otkrio na čemu radi, hoće da proširi svoju "imperiju"
Profimedia

Džasi Smolet je spreman da okrene novi list! Glumac (40) se pojavio na crvenom tepihu BET dodele nagrada i to tri meseca pošto je pušten iz zatvora, u kom je bio zbog toga što je lažirao napad na sebe.

Iako bi mnogi rekli da je ovo njegov povratak u svet zabave, on to ne gleda tako.

- Znate, nikad nisam gledao celu situaciju kao da se vraćam. Uvek mi je bio cilj da proširim svoju imperiju, da tako kažem. Da na viši nivo podignem ovo što radim - rekao je on. 

On je najavio i da sprema svoje pesme, ali se i zahvalio svojim fanovima koji su mu bili podrška tokom teškog perioda.

- Iz sveg srca im kažem hvala. Nikad nisu okrenuli glavu. Za to ću im biti večno zahvalan. I nikad to neću olako shvatiti - kaže Džasi i nastavlja:

Profimedia
Džasi Smolet

- Moja porodica, prijatelji, podrška, to je... Znajte, ako nikada ne budem mogao da vas zagrlim uživo, taj zagrljaj postoji u mom srcu i to zaista mislim.

Podsetimo, Džasi je pre tri godine prijavio policiji da je napadnut od strane dva muškarca, a kao razlog naveo je da su to uradili zato što je gej muškarac i Afroamerikanac. Međutim, ubrzo je utvrđeno da je sve to bila laž i glumcu je suđeno.

Puna kazna za glumca bila je 30 meseci uslovno, dok bi 150 dana morao da provede u zatvoru, a takođe i da plati poreze i takse u vrednosti od 145.106 dolara.

Profimedia
Džasi Smolet

On je zatvor napustio posle samo šest dana, kada mu se ukazala prilika da plati kauciju od 150 hiljada dolara, a njegov advokat je podneo žalbu na presudu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti