Kako funkcionišu Nikolija i Relja: Kratkih sam živaca, pa sve prepuštam njoj

11.04.2022

17:01

0

Autor: Marija Mitić

Reper je govorio o renoviranju stana koji ih trenutno okupira, a dotakao se i svoje tašte, Vesne Zmijanac, te ćerki

Kako funkcionišu Nikolija i Relja: Kratkih sam živaca, pa sve prepuštam njoj
Nikolija i Relja Popović - Copyright M.M./ATAImages

Relja Popović i Nikolija Jovanović trenutno renoviraju stan čime su, pored poslovnih obaveza, u poslednje vreme veoma zaokupirani. Kako su pored toga i roditelji dve male devojčice, reper je ispričao kako uspevaju da usklade obeveze i postignu sve, budući da često i putuju.

- Danas je luksuz renovirati stan. Mi smo zahvaljujući godinama rada uspeli da sebi omogućimo tu vrstu luksuza da možemo da uredimo stan onako kako bismo mi voleli - počeo je Popović i otkrio da je večinu odluka oko sređivanja stana prepustio lepšoj polovini.

- Krećemo sa sređivanjem. Mislio sam da ću ja mnogo više učestvovati u renoviranju i odlukama ali sam kratkih živaca i počeo sam sve više da prepuštam Nikoliji. Krenulo je od nekih mojih inicijalnih ideja kako treba stan da izgleda i na kraju sam shvatio da nemam previše živaca za to - istakao je reper i otkrio ko je od njih dvoje više posvećen čuvanju dece.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolija i Relja

- Kako se koji dan zalomi i kako ko ima obaveza tog dana. Tu smo da se pomažemo - priča pevač za Telegraf i otkriva ima li ljubomore među ćerkama.

- Starija ćerka nije ljubomorna na mlađu, bila je ljubomorna prvih pet dana.

Reper kaže i da nema pojma o navodima da njegova tašta Vesna Zmijanac kupuje plac na Bukulji koji je namenila drugoj unuci.

ATAImages/ A.A.
Vesna Zmijanac i Nikolija

- To vi (novinari prim. aut) znate ko šta kupuje. Ja se ne bavim i nikada ne pričam o tome. Niti o svojim niti o tuđim kupovinama. Ako kupuje neka vam kaže ona - kaže Relja koji nikada pre veze sa Nikolijom nije bio na selu.

- Ja sam prvi put na selo otišao kada sam počeo da se zabavljam sa Nikolijom. Nisam imao ni babu ni dedu tako da nikada nisam bio na selu. Prija mi, ali ne mogu duže od dva dana. Možda za jedno 20, 30 godina ko zna. Za decu je dobro da dišu zdrav vazduh, a ja nekako, otkako su nam dozvolili da radimo ne dozvoljavam sebi luksuz da odem i pet dana odmaram.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike