Dušicu Grabović dečko ostavio zbog navoda o prostituciji: Želeli smo i dete, a onda je samo otišao sa mojim parama!

29.06.2022

23:15

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica progovorila o svemu što je zadesilo pa otkrila da je imala i dva pobačaja

Dušicu Grabović dečko ostavio zbog navoda o prostituciji: Želeli smo i dete, a onda je samo otišao sa mojim parama!
ATAImages/ Antonio Ahel

Dušica Grabović pre nekoliko meseci našla se u epicentru skandala, kada je njeno ime bilo povezivano sa elitnom prostitucijom te akcijom hapšenja koja je bila sprovedena.

U medijima tada su se pojavljivale razne spekulacije, od toga da je pevačica trudna, pa potom da je izgubila bebu, kao i da ju je momak ostavio, a ona je sada otvorila dušu pa otkrila šta se zapravo u to vreme događalo u njenom privatnom živtu.

Mnoge insinuacije Dušica je potvrdila poput pobačaja i raskida, a otkrila je i velike novine, a to je da joj bivši dečko nije vratio ni vredne stvari koje su ostale kod njega, kao ni njen novac!

. Nisam mogla da ostanem trudna iako sam planirala decu sa partnerom, to traje. Godinama je taj moj problem tinjao. Imala sam i dva spontana pobačaja, pa onda jedno vreme nisam mogla da ostanem trudna. Godinu dana sam lečila to... Avgusta prošle godine sam izgubila 16 kilograma. Za sve devojke koje ne znaju zašto natiču i zbog čega im se voda skuplja u organizmu, to je insulin koji pankreas ne luči dovoljno. Morate da proverite svoje zdravlje - počinje ispovest Dušica.

ATAImages / Milan Maričić
Dušica Grabović

- Imala sam tada i emotivnih problema. Na moj lični život je to uticalo. Ostavio me je dečko koji je u to poverovao. Poverovao je u te medijske natpise. Napravljen mi je pakao! Ja sam počela da živim sa njim, otkad sam imala turneju po Americi. Počeli smo jako lep život... On je fudbaler, igrao je u Čelsiju i radi sa decom, ima fudbalsku akademiju u Čikagu. Ja sam bila savetovana da ga pripremim na to, ali ja sam njega htela da sačuvam od tih medijskih natpisa. Nije naš čovek, odrastao je u Londonu. Međutim, našao se neko da mu prevede te tekstove. Dobila sam poruku od njega, ostavio me je...

- Sve je među nama bio u redu, nije mi poverovao da mi je priča nameštena i da ja nemam veze sa tim. Kod njega su mi ostale stvari u vrednosti od 10.000 evra i novac sam ostavila kod njega. Prosto me razočarao, jer mi je okrenuo leđa i nije stao uz mene. Verovala sam da ako postoji ljubav da će on stati uz mene šta god da je... On me je izdao kao da sam jednosoban stan u centru Beograda. Zato sam rekla da su me svi pored njega izdali.. Ja opraštam, ali ne zaboravljam. Ja sam mu rekla da treba da bide spreman na to da o meni kao o medijskoj ličnosti mogu svašta da pišu, međutim on nije mogao da se nosi sa tim. Okrenuo mi je leđa i zabio mi nož u leđa - priča pevačica i osvrće se na stvari i novac koje joj fudbaler nije vratio posle raskida.

ATAImages/ M.M.
Dušica Grabović

- Rekao mi je da je stvari bacio, novac nije hteo da mi vrati. Moj menadžer mu se obratio i neki ljudi koji su ga upoznali, a takvih nije bilo puno, jer sam krila vezu. Mi smo pravili i bebu, a on mi je poslao i neki naslov gde piše da ja nosim blizance. Pitao me je: ''Odakle sva ova s*anja o tebi u srpskim novinama?'' Ja sam ga zvala, on nije hteo da se javi, ostala sam nedorečena, ali kada ljubav nije bila dovoljna jaka, ja nemam šta da se objašnjavam. Nisam ni sanjala da neće biti uz mene, ponašao se kao da je on ljubav mog života. Odavao je takav utisak, upoznao me je i sa bratom... Mislila sam da je to - to. Nisam očekivala da će odustati od mene i da će više verovati novinama, nego meni. U šoku sam, kao jedna žena sam prevarena. Išla sam emocijama, jer sam izgubila oca u tim momentima, vezala sam se za njega malo više... Mislila sam da je to prava ljubav, ali prevarila sam se... Ja sam njemu i večeras poslala poruku: ''Nemoj da misliš da sam zaboravila, dolazim uskoro u Ameriku''. Ja znam da će meni viza biti vraćena, jer mene niko ne goni i do sada nisam pozvana čak ni informativni razgovor na temu elitne prostitucije - završava Grabovićeva za Pink.rs.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti