Barbara Bobak o navodima da je Darko Lazić namerno rizikovao život zbog njihovog raskida

06.05.2022

09:29

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica oštro demantuje insinuacije Dušice Grabović, koja je u noći kada je folker pijan "divljao" za volanom, bila u njegovom društvu

Barbara Bobak o navodima da je Darko Lazić namerno rizikovao život zbog njihovog raskida
grand_specijal_19012022_0080 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kada je kao bomba odjeknula vest da je priveden Darko Lazić zbog niza prekršaja u saobraćaju, otkriveno je i da je on raskinuo vezu sa Barbarom Bobak. Oboje su se o tome više puta oglasili i otkrili neke od ključnih razloga rastanka, međutim, pojedini povezuju noć kada je Darko "divljao" pijan za volanom, upravo sa krahom ljubavi.

Darkova koleginica, Dušica Grabović, to veče, na žurci kod boksera Marka Nikolića, provela je u Darkovom društvu, te je insinuirala da je pevač te noći, kada je uhapšen, seo za volan s namerom da se ubije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušica Grabović

- Namerno je rizikovao život jer nije imao gde da spava te noći. Rekao da se posvađao sa Barbarom i da ne želi da ide kući... - izjavila je Dušica, a ove navode Barbara je oštro demantovala.

 - Darko previše voli svoj život da bi sebi naudio. Nikad ne bi pokušao da se ubije. Obožava život i uživa u njemu, možda nekad i preteruje, ali to je on. Svemu se raduje kao dete i nikad nije bio u depresiji. Čak i kada mu je bilo najteže, nije gubio volju za životom - rekla je Barbara za Informer pa se još jednom osvrnula na njihov raskid.

ATAImages/Antonio Ahel
Barbara Bobak i Darko Lazić

- Mi smo stavili tačku na vezu, ali ostali smo u kontaktu. Viđaćemo se i dalje na nastupima i o njemu kao kolegi mislim sve najbolje. To što je uradio ne opravdavam. Mi jesmo pili zajedno, a što se narkotika tiče, sa mnom nikada to nije radio. Da li mi je to radio iza leđa, ne znam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike