Dušica javno odgovorila na pretnje bivšeg! „Bili smo zajedno, slali jedno drugom fotografije, a sad bi u novine?!" (FOTO)

18.05.2022

18:15

0

Pevačica je i objavila prepisku u kojoj ju je javnosti nepoznati mladić psovao, naočigled, samo zato što mu je rekla da joj se više ne obraća

Dušica javno odgovorila na pretnje bivšeg! „Bili smo zajedno, slali jedno drugom fotografije, a sad bi u novine?!" (FOTO)
frizer_04022019_0008 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dušica Grabović se požalila putem društvene mreže Instagram da joj je bivši dečko zapretio kako će „njene nage fotografije podeliti sa svima". Ona je u okviru „storija" objasnila da je i te kako svesna da će on videti da je ta prepiska ugledala svetlost dana, pošto je „prati s lažnih profila, jer je na svim ostalim blokiran".

Ona ovom prilikom nije delovala uplašeno. Šta više, u jednom delu snimka se obraćala direkto njemu, koliko i javnosti.

Dušica Grabović Instagram screenshot / dusicagrabovic
 

- Morala sam da se uključim i prokomentarišem šta mi se sinoć desilo i jutros. Dakle, moj bivši dečko koji još uvek ima moj broj, pošto ja broj nisam menjala dvadeset godina... Pita šta radim i ja kažem: „Ne uznemiravaj me, sa dečkom sam" i on mi napiše: „Pošto si ti tako bezobrazna prema meni i nisi fer, sad ću da dam sve tvoje slike u novine, sve slike koje si mi slala dok smo bili u vezi". Ja mu kažem: „Dobro, slobodno." Da bi mi dečko uputio sijaset uvreda... - počela je Dušica, pa nastavila:

- Kako se ja ružno ponašam, kako sam odvratna prema njemu, ja mu odgovorim: „Slušaj, da si bio dobar ne bi bio bivši, prema tome ostavi me na miru" i naravno blokiram ga.

Zatim, pevačica je rešila da se „osigura" skrinšotovima.

Instagram screenshot / dusicagrabovic
 

- Ja sam to skrinšotovala, u slučaju da izađu neke moje gole slike na kojima se i vidi i ne vidi da sam ja, nebitno je. Bili smo u vezi, slali smo jedno drugom slike, to je normalno, ali da ti muškarčino... Da na osnovu toga želiš da dospeš u novine, preko mene i da objavljuješ moje gole slike. Pa da li imaš sestru, majku, nekoga ko je žensko dete? Da razmišljaš o njima kako bi se tvoja majka osećala da tvojoj sestri izađu gole slike u novine, samo to da te pitam? Pošto će on videti da sam ja ovo objavila i neka vidi, pošto me prati sa lažnih profila, jer je na svim ostalim blokiran... - pričala je Grabovićeva.

Instagram screenshot / dusicagrabovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike