Slađa Alegro danas je napunila 43 godine i izgleda nikad bolje: Smršala šest kilograma, a otkrila i svoj tajni recept

29.06.2022

18:58

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica divan dan sa porodicom provodi u Atini

Slađa Alegro danas je napunila 43 godine i izgleda nikad bolje: Smršala šest kilograma, a otkrila i svoj tajni recept
seka_aleksic_19052022_0026 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Slađa Alegro danas proslavlja 43. rođendan. Ona se oglasila na Instagramu, gde je uz fotografiju na kojoj u Grčkoj ispija vino napisala:

- 43...pa šta, lagano. Sve što želim imam, sve što sam želela imam. Nju i njega, ljubav, radost, pesmu. Za ovaj život puna kapa - a ispod ove njene objave nizale su se rođendanske čestitke i želje mnogih. Ipak ona koja je bila najupečatljivija, stigla je od njenog supruga, koji joj je uputio romantične reči.

 

 

- Kada te ja izvedem za rođendan, sve gori. Prvo kamen, a onda i vazduh trepti, k'o da nebo gori - napisao je Slađin suprug Zoka Dragaš uz njenu fotografiju.

 

Printscreen Instagram/zokadragas
 

Inače, na poslednjim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, primetno je da je pevačica nikad zgodnija. Ona je otkrila da je smršala šest kilograma, ali i svoj recept za mršavljenje.

- Otišla sam kod nutricioniste, koji mi je propisao poseban režim ishrane. Najvažnije je da uopšte nisam gladna. Prijaju mi namirnice koje sam uvrstila u svoj meni, jer se dobro osećam. Otkako se zdravije hranim, više nisam stalno umorna. Smršala sam šest kilograma, ali još nisam zadovoljna - kaže Slađa za Informer i objašnjava koje promene je uvela u svojoj ishrani.

 

 

- Trudim se da mi obroci budu mali. Nema više punog tanjira. Uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa semenkama, koštunjavim i svežim voćem. Često napravim i palentu ili skuvam jaja. Kad je reč o ručku, najbolje je da bude na kašiku. Znači nešto čorbasto, a ponekad ubacim meso i povrće.

Kako dalje priča pevačica, ona je primetila da mršavi onda kada je počela da preskače večeru.

- Najbolje je da se ne jede ništa posle 18 časova, jer se tada sve lepi tamo gde ne treba. Naravno kada sam gladna, popijem jogurt ili pojedem kiselo mleko, koji sadrži mali procenat masti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike