"Morala bi da bude vrlo oprezna": Amber Herd pronašla način da zaradi vrtoglavu sumu novca koju duguje Depu

22.06.2022

10:04

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je otpisala svoju holivudsku karijeru, pa je tako u potrazi za drugim izvorima zarade

"Morala bi da bude vrlo oprezna": Amber Herd pronašla način da zaradi vrtoglavu sumu novca koju duguje Depu
profimedia-0696174638 - Copyright Profimedia

Glumica Amber Herd izgubila je spor koji je vodila sa bivšim suprugom Džonijem Depom, zbog čega će morati da mu isplati 8,35 miliona dolara! Kako je ona otpisala svoju holivudsku karijeru zbog ovog skandala, sada na sve načine pokušava da dođe do ovog vrtoglavog iznosa novca.

Kako govori dobro obavešteni izvor OK Magazina, glumica će napisati knjigu od koje će, nada se, profitirati, a u kojoj će ispričati, još jednom, svoju stranu priče.

 - Amber svoju karijeru u Holivudu smatra završenom. Ona je već u pregovorima za knjigu i uzbuđena je zbog toga. U ovom trenutku nema šta da izgubi i želi sve da ispriča - ispričao je izvor.

Profimedia
Amber Herd

S druge strane, advokat Dror Bajkeč kaže da bi Amber objavljivanjem ove knjige ponovo mogla da se suoči sa potencijalnim tužbama.

  - Morala bi da bude vrlo oprezna. Ako pređe granicu, što je verovatno, nema sumnje da će biti pogođena još jednom tužbom za klevetu i završiti odmah na sudu.

Inače, glumičini predstavnici za medije natpise o knjizi nisu ni potvrdili ni demantovali.

Podsetimo, nedavno je završeno suđenje između Džonija Depa i Amber Herd, po njegovoj tužbi za klevetu koju je podneo protiv nje i odneo pobedu. 

Profimedia
Džoni Dep

Iako je presuđeno da Dep dobije 15 miliona dolara - 10 miliona nadoknade štete i 5 miliona kaznene štete, državni zakon ograničava kaznenu odštetu na 350.000 dolara. Samim tim, Džoni bi od Amber mogao da dobije 10,35 miliona. 

Međutim, kako je i Amber dobila odštetu u iznosu od dva miliona dolara, kad se sve sabere i oduzme, ona bi Džoniju trebalo na kraju da isplati 8,35 miliona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike