Angelina o emotivnom životu i sujeti na estradi: Ne dozvoljavam da mi bilo ko podmetne nogu (VIDEO)

28.06.2022

15:19

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se nikad izazovnija pojavila na festivalu "Skale" u Herceg Novom

Angelina o emotivnom životu i sujeti na estradi: Ne dozvoljavam da mi bilo ko podmetne nogu (VIDEO)
angelina_skale_27062022_0001 - Copyright ATAImages/M.S.

Mlada pevačica Anđela Vujović poznatija kao Angelina nastupila je sinoć na festivalu "Skale" u Herceg Novom, u vrlo provokativnom izdanju. Ona se pojavila u kratkoj, izazovnoj srebrnoj haljini, dok je naozi imala i podvezicu od cirkona.

- Neće je niko skinuti na bini, osim ako ne pukne sama od đuskanja - prvo je što je pevačica prokomentarisala pred brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, uoči nastupa, a zatim se osvrnula na sam festival.

ATAImages/M.S.
Angelina

- Ovaj festival dosta može da pomogne mladim umetnicima, velika je prilika za mlade umetnike i velika stvar. Svako ko se bavi ovim poslom, voli i teži da nastupa na ovakvim festivalima - rekla je pevačica i otkrila da nikada ne bi odustala od ovog posla, jedino u slučaju da joj sve presedne i odseli se na pusto ostrvo.

 - Pa jedino da baš "odlepim" od loših judi, loših namera... i odem na pusto ostrvo (smeh). Tamo bih ponela telefon, svoja dva psa i muža, ako ga nađem - priča pevačica kroz osmeh i kaže da se ne druži sa kolegama sa estrade.

- Nemam mnogo prijatelja sa estrade. Moja prijateljstva nastaju spontano, a ne jer smo poznate ličnosti. Više koleginica mi je podmetalo nogu, ali to ne može da se desi ako ja to ne dozvolim.

O čemu je još Angelina govorila pred našim kamerama, pogledajte u video prilogu koji sledi.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike