Aleksandra Mladenović otkrila detalje poznanstva sa Vukom Kostićem: Dobar je frajer, imala sam tremu

28.06.2022

06:30

0

Pevačica je rekla za 24sedam da je glumca upoznala sasvim dovoljno za prvi put

Aleksandra Mladenović otkrila detalje poznanstva sa Vukom Kostićem: Dobar je frajer, imala sam tremu
anastasija_rodjendan_25052022_0208 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović snimila je naslovnu numeru za seriju "Ubice mog oca 6" čiji se nastavak očekuje najesen, a ono što je bilo iznenađenje za publiku jeste da se našla tik uz glavnog glumca Vuka Kostića.

I ne samo da su blisko sarađivali, već su tokom snimanja imali romantične scene, a kakvo iskustvo je ponela otkrila je u razgovoru za 24sedam.

Da li je bilo lako sarađivati s jednim od najpoželjnijih neženja iz sveta glume i koliko ga je dobro upoznala, Aleksandra je rekla:

 

 

- U prvom trenutku sam imala tremu, jer prvi put snimam pesmu za jednu tako popularnu seriju. Pre mene to su uradile moje kolege, zvezde u ovom poslu, tako da sam i ja morala da budem na visini zadatka. Vuk je veoma doprineo da se opustim. Krenuli smo da snimamo i nekako je sve počelo da teče onako kako treba. Uživala sam u ovom iskustvu i što sam imala priliku da radim sa takvim profesionalcima - kaže ona, dodajući da je upravo zbog toga bilo lako sarađivati sa Vukom - jer je profesionalac.

- Sada sam ga prvi put upoznala i sasvim dovoljno za prvi put - našalila se pevačica, koja u spotu razmenjuje nežnosti s njim.

S obzirom na to da je prošle godine, dok se nisu još poznavali, javno rekla da joj je Vuk "simpatičan i muževan", upitali smo je da li i dalje to misli.
- Mislim. Vuk je jako lep čovek, ne samo spolja, već i iznutra - bez razmišljanja odgovara Aleksandra.

Vuk Kostić ATA Images/Milan Maričić
Vuk Kostić

Šta još može publika da očekuje u spotu i da li joj je bilo neprijatno na setu, Mladenovićeva je uzbuđeno rekla:
- Videćete vrlo brzo. Nije imalo zbog čega da mi bude neprijatno, jer je sve veoma kulturno, scene su romantične, nimalo vulgarne. Ima mnogo dobrih kadrova, jedva čekam i ja da vidim u celosti spot - zaključila je pevačica.

Inače, tekst i muziku radila je Aleksandra Kovač, dok aranžman potpisuje Aleksandar Sofronijević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike