Ivana Selakov neće da se uda! Pevačica je sa izabranikom 14 godina, imaju dete, ali ništa od papira

26.06.2022

20:51

0

Autor: 24sedam

Ivana Selakov više od decenije uživa u ljubavi sa partnerom Peđom

Ivana Selakov neće da se uda! Pevačica je sa izabranikom 14 godina, imaju dete, ali ništa od papira
selakov_kasina_02112017_0002 - Copyright ATAImages/ M.M.

Ivana Selakov, srpska pevačica, na muzičkoj sceni je već godinama unazad, a sada je otkrila kako uspeva da uskladi karijeru i porodični život i da li joj nedostaje da više vremena provodi sa ćerkicom Krunom.

- Iskreno muzika jeste moja najveća životna ljubav osim porodice i uvek će biti deo mog života, ali kako sam postala majka logično je da mi dete bude prioritet i da svo moje slobodno vreme bude usmereno na nju, ali uspevam da uskladim muziku i privatan život - tvrdi Ivana.

Kako kaže, ćerka obožava da uzima njene stvari i da se sređuje, iako je Ivana kod kuće u potpuno opuštenom izdanju i nešto sasvim drugačije od onoga što možemo videti na sceni.

- Kruna je stvarno prava devojčica iako sam ja osoba koja se kod kuće ne šminka, ne nosim štikle, potpuno sam u nekom opuštenom izdanju, ali ona stvarno obožava nakit, ima svoj nakit, neku svoju šminku, obožava da iskoristi situaciju i da uđe u moje štikle - kaže pevačica za Grand News.

ATAImages/G. G.
 

Ivana Selakov više od decenije uživa u ljubavi sa partnerom Peđom, a ono što se mnogi pitaju je da li će pevačica konačno napraviti svadbu i udati se za svog izabranika.

- Papira neće biti i što bi sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe niti imam sad neku želju da to organizujem imam sad neke potpuno druge prioritete, dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 14 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 14 godina opstati sa zajedno - ispričala je pevačica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike