Svi znaju legendarnog Martina Šina, ali to nije njegovo pravo ime: Žao mi je što sam morao da ga promenim

22.06.2022

17:25

0

Ovako se zapravo glumac zove i preziva

Svi znaju legendarnog Martina Šina, ali to nije njegovo pravo ime: Žao mi je što sam morao da ga promenim
profimedia-0464857736 - Copyright Profimedia

Martin Šin poznat je po svojim sjajnim glumačkim ulogama, ali ono što je zanimljivo jeste da u svetu kinematografije nije poznat pod svojim pravim imenom!

Naime, on je nedavno otkrio da je njegovo ime, legalno, još uvek Ramon Estevez, te da žali što ga je promenio zarad karijere.

- To je nešto za čim žalim. Nikad službeno nisam promenio ime. U mojoj krštenici ime je još uvek Ramon Estevez - otkrio je glumac, te dodao da mu je to ime i u pasošu kao i vozačkoj dozvoli.

Profimedia
Martin Šin

- Ponekad vas nagovore na to kada nemate dovoljno uvida ili hrabrosti da se zauzmete za ono što verujete, a kasnije to platite. Ali, naravno, govorim u svoje ime - rekao je on.

Njegovi sinovi Čarli Šin i Emilio Estevez, koji su obojica glumci, su se podelili kada je reč o prezimenu, te su odabrali različita.

Martin kaže da u to vreme nije bio ni svestan da su njegovi sinovi zainteresovani za glumu, jer je bio previše zauzet svojom karijerom.

Profimedia
Čarli Šin

- Jedini uticaj koji sam imao na Emilija bio je da zadrži moje prezime. Kada je počeo, njegov agent je želeo da i on bude Šin, ali Emilio to, hvala Bogu, nije uradio - priznaje Martin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike