„Imala sam 10 kilograma više!" Jovana Joksimović o danima kada ju je samo rukomet zanimao: Evo kada je prestala da trenira!

25.06.2022

17:41

0

Danas je jedno od najpoznatijih lica sa televizije, a bila je na dobrom putu da postane sportistkinja

„Imala sam 10 kilograma više!" Jovana Joksimović o danima kada ju je samo rukomet zanimao: Evo kada je prestala da trenira!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Poznata voditeljka Jovana Joksimović svojevremeno je trenirala rukomet i to punih osam godina. Pre nego što je počela da niže uspehe kao televizijsko lice, bila je na dobrom putu da postane sportistkinja - iz čiste radoznalosti.

Drugarice su je pratile u stopu, međutim, kada je trebalo da potpiše ugovor i počne i profesionalno da se bavi sportom, shvatila je da to ipak nije „njen put do zvezda".

Do tada se, inače, vodila kao jedna od najuspešnijih u našoj zemlji. Čak tri puta zaredom proglašena i za najbolju igračicu Srbije.

„Vodila sam život pravih sportista!"

- Rukomet sam trenirala osam godina. Kada su sve devojčice išle na ritmičku gimnastiku, balet, moje drugarice i ja smo izabrale rukomet. Radnički nam je bio blizu i tako smo iz radoznalosti počele da treniramo. Međutim, meni se to dopalo - počela je svojevremeno Joksimovićka, pa dodala:

- Tada smo vodile život pravih sportista - pripreme dva meseca, dva puta dnevno treninzi, polagalo se mnogo nade u naš tim, Radnički. Tada sam imala deset kilograma više nego sada, tako da je bilo normalno da treniram neki sport, neženstven.

 

 

- Ali, kad je trebalo da se profesionalno bavim time, da potpišem ugovor koji me obavezuje nekoliko godina, prestala sam da treniram - zaključila je Jovana, prenose domaći mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike