Brus Vilis uslikan sa suprugom u šetnji: Ubledeo i nervozan, a ona pokušava da ga oraspoloži (FOTO)

25.06.2022

15:28

0

Glumac i njegova 23 godine mlađa supruga držali su se za ruke

Brus Vilis uslikan sa suprugom u šetnji: Ubledeo i nervozan, a ona pokušava da ga oraspoloži (FOTO)
Brus (2) - Copyright Profimedia

Glumca Brusa Vilisa su svetski paparaci usnimili dok je šetao ulicama Los Anđelesa sa suprugom Emom. Njegova supruga je potvrdila u javnosti da će se Brus povući iz sveta glume zbog zdravstvenog stanja.

Glumac i njegova 23 godine mlađa supruga držali su se za ruke, a Ema je izgledala raspoloženo, ili barem mora da bude pozitivna pored supruga. Sve vreme su razgovarali, a ona mu se smeškala, dok se na glumčevom bledom licu samo videla ozbiljnost.  

Profimedia
Brus Vilis sa suprugom

 

Supruga Brusa Vilisa svoj privatni život čuvala je od javnosti, no glumčeva bolest sve je promenila. te sada sve češće deli uspomene na holivudskog glumca, kao i brojne trenutke iz njegove bogate karijere.

Nedavno je tako podijelila video iz 1987. kada je Brus pevao s grupom The Temptations pesmu Under the Boardwalk, a njena objava oduševila je fanove slavnog glumca.


Ema je ranije u razgovoru za američke medije priznala da briga o Vilisu utiče na njeno mentalno zdravlje.

- Potrebe porodice stavljam iznad svojih, što me ne čini nikakvim herojem. Ta količina brige za sve ostale u mom kućanstvu utjecala je na moje mentalno i celokupno zdravlje. To nikome nije koristilo - rekla je ona tada. 

Profimedia
Brus Vilis sa suprugom

 

Podsetimo, glumčeva porodica je izdala saopštenje u kojem je objasnila da Brus boluje od afazije, bolesti koja napada moždani centar zadužen za govor, te postepeno smanjuje mogućnost razumevanja ili izražavanja reči, čitanje i pisanje. Poslednji angažmani na kojima je radio su bili veoma mučni za Vilisa, te je zato i odlučio da se povuče iz glume.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike